Fotbalová tipovačka vstupuje do poslední fáze

Fotbalová tipovačka vstupuje do poslední fáze

29. 6. 2016

Ti, kdo tipovali jako vítěze Mistrovství Evropy ve fotbale Anglii nebo Španělsko, mají smůlu. Deset bodů na konci tipovačky nezískají, protože tito fotbaloví velikání už z turnaje vypadli. Španělé v osmifinále podlehli perfektně hrající Itálii a Anglii překvapivě porazili Islanďané.

Právě Island je jednoznačně největším překvapením turnaje. Jen považte - registrovaných fotbalistů je v zemi pouze kolem třiceti tisíc, na rozdíl od Anglie, kde je cca čtyřicet tisíc fotbalových klubů! Však si to také Islanďané pořádně užívají. Oslavy po vítězném zápase s Anglií trvaly na Islandu do ranních hodin. 

Překvapí Island i domácí Francii? Zkuste si tipnout v naší fotbalové tipovačce. Tipovací příležitosti najdete v sekci Tipovačka vždy 24 hodin před každým čtvrtfinálovým zápasem. Ty začínají ve čtvrtek 30.6., kdy od 21 hodin vyzvou Portugalci Polsko, ve stejný čas, ale o den později přijde na řadu duel Wales - Belgie, 2.7. opět ve 21 hodin je na pořadu čtvrtfinále mezi Německem a Itálií, které odborníci označují jako předčasné finále turnaje a 3.7. opět ve 21 hodin se střetne právě domácí Francie s Islandem.

Ve dnech 6.a 7. proběhnou semifinálové zápasy a poslední zápas evropského šampionátu je na programu 10. června ve 21 hodin. Právě po tomto duelu budou známí i vítězové naší fotbalové tipovačky.

Mezi soutěžící rozdáme ještě poměrně velký počet bodů, a tak na první tři místa, která zaručují cenu - čelové svítilny Petzl Tikkina - se mohou dostat i tipující ze zadních pozic průběžného pořadí. Zatím je v čele tabulky pan Jakub Pospíšil s 64 body, druhá je s 56 body paní Helena Votíková a na třetím místě je soutěžící s přezdívkou Fotbal Družec.

Takže držíme palce všem soutěžícím a fotbalu zdar!

fotbal sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.