Naše boxerka VI.
FOTO: autorka

Naše boxerka VI.

8. 7. 2016

Milí Íčkaři, i všichni ostatní, kdo si v dobrém toto přečtete.

Slíbila jsem, že se zase ozvu, až budu maminkou, ale docela se nám to zkomplikovalo, tak píši trochu opožděně, ale můžu vám ukázat více fotek s mými dětičkami.U porodu došlo k nějakým komplikacím, narodilo se mi štěnátek osm, ale tři bohužel nepřežila, já jsem měla poporodní stres a taky zánět dělohy, neměla jsem chuť na jídlo, jen jsem pila jak o závod.Ale opět pomohl páníček a celá moje rodina, zavolali psího doktora, ten mi dal nějakou injekci, ne jednu, doporučil štěněčí stravu, takové malé granulky jsem jedla,teda dost drahé, ale moje rodina by pro mě udělala cokoliv, no a pro ty malé taky. Tak tu spolu žijeme spokojeně, štěnátka se mají k světu, ale jestli dobře slyším, a že taky jo, půjdou moje dětičky k jiným páníčkům, a já se s tím musím nějak srovnat.

Mám tři kluky a dvě holčičky. Tu holčičku, která je ze všech největší a nejšikovnější,tu si oblíbil Ríšánek, ale i babi s dědou.Má bílý čumáček, a snadno jí poznáte podle toho i na fotkách. Říkáme jí Kobližka, a půjde holka do Klatov. To není od nás daleko, kluci tam jezdí k zubaři, a taky nakupovat, tak jí budou moci navštívit, aby viděli, jak ona roste, a jak se vůbec má. Babi s dědou, a hlavně Ríšánek by si jí tu nejradši nechali, i mně se bude stýskat, ale musí to tak být, tak musíme mít všichni rozum. Druhá holčička,malá a šikovná, půjde k páníčkům do obce od nás vzdálené jen asi 15km, tak tady to nebude problém jí někdy vidět, protože se obcí projíždí, když se jede do Plzně.

A pak tři psí kluci, jeden půjde někam za Plzeň, druhý do Police/nad Metují, to je teda od nás flák cesty, ale budoucí páníčkové byli velmi příjemní lidé, tak se o mého kloučka snad dobře postarají. No a poslední  pejsek půjde až za hranice, do Německa, tak o toho se bojím nejvíc, musím doufat, že se tam bude mít dobře. A já tu zůstanu sama, teda sama ne, páníček je na mě moc hodný, kluky miluju, a babi s dědou mám taky ráda. Už mě všichni několikrát pomohli, když jsem měla problémy, prostě se na ně můžu spolehnout.

Kluci mají prázdniny, tak se mně, ale i těm malým věnují, to byste koukali, kolik hovínek musí za den posbírat, aby se tu ta prťata v tom neválela, je to starost, ale hlavně radost, když se vám to pořád batolí pod nohama, ale páníček to dobře vymyslel, protože když už mě moc unavují, skočím si za ohradu, a jen pozoruji jejich počínání, dávat na ně pozor musím, a taky jim poskytnout trochu toho mateřského mlíčka, co bych to byla za mámu, kdybych je nějak šidila.

Tak moji milí, asi jsem vám to napsala všechno, mějte prima léto se svými domácími mazlíčky, a užívejte si všech jeho krás.

Za celou naší rodinu vás zdraví  jejich Lady

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.