Vzpomínka na šamana
FOTO: autorka

Vzpomínka na šamana

5. 8. 2016

Bylo mi přes padesát. Cítila jsem se ale jako osmdesátiletá nad hrobem a nechtělo se mi žít. Synovi bylo patnáct, dceři přes dvacet a chtěli mě tady mít.

Měla jsem spoustu neduhů, zvýšený tlak, zvýšený cukr, bolesti páteře, problémy se štítnou žlázou a silné deprese. Chemických léků jsem brala asi deset. Vždycky jsem silně inklinovala k přírodě. Tak jsem se rozhodla, že se obrátím na moudrou matku PŘÍRODU, a začala jsem užívat byliny z Peru a praktikovat meditace. V přírodě jsem pobývala co nejvíce.

Psal se magický rok 2012. A já se přihlásila na léčebnou meditaci se šamanem Donem Serchiem z Peru. Meditovalo nás tam asi 300 lidí. Úchvatné bylo to, že jakmile se začalo, měla jsem pocit, že jsem tam úplně sama.

Při meditaci jsme použili zrychlený indiánský dech, abychom do sebe napumpovali co nejvíce očistné energie. Byla to veliká síla. Když jsme skončili, vyskočila jsem jako srnka a šla šamanovi poděkovat, měla jsem pro něj malý dárek, objali jsme se a já myslela, že se úplně ztratím v Nekonečnu blaha. Tolik energie, co jsem v sobě měla, bylo to úžasné!

Začala jsem u nás doma v parku zase po 10 letech běhat, dokonce jsem udělala kotrmelce dopředu i dozadu. Vlastně jsem si připadala jako malé děcko, pro které není NIC problém. Zdravotní neduhy zmizely jako mávnutím kouzelného proutku.

Asi po roce jsem se dozvěděla, že šaman z Peru, který poprvé navštívil Evropu a pomohl tady spoustě lidem, se z toho pak doma v Andách vzpamatovával asi půl roku. Byl to HRDINA a já se před ním hluboce skláním, s čistou, bezbřehou láskou, úctou a pokorou!

mezi nebem a zemí zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.