POZOR, začíná Velká olympijská tipovačka!

POZOR, začíná Velká olympijská tipovačka!

5. 8. 2016

Vážení čtenáři, sportovní přátelé,

XXXI. letní olympijské hry v brazilském Rio de Janeiro odstartovaly. Tohoto sportovního svátku se účastní celkem 105 českých sportovců, jejichž velká část se již ubytovala v olympijské vesnici. Ačkoliv Češi v olympijském programu většinou nebudou patřit mezi favority, přeci jen pár kandidátů na medale český tým má. Patří mezi ně zejména oštěpaři, střelci (puška, pistole), skifaři, kanoisté a vodní slalomáři. Překvapit ovšem mohou i tenisté (zejména ve čtyřhře), moderní pětibojaři či atleti (Hejnová, Maslák).

Portál i60 nemůže tak velkou sportovní událost opomenout. Pro naše čtenáře jsme připravili Velkou olympijskou tipovačku - každý den, po celou dobu trvání olympiády, si budete moci tipnout na výsledky vybraných sportovních disciplín. Soustředíme se zejména na disciplíny, v nichž budou startovat čeští olympionici, ale neopomeneme ani zajimavá sportovní klání, do kterých se Češi nekvalifikovali. Vzhledem k tomu, že se časy startu jednotlivých disciplín průběžně posunují, je potřeba průběžně sledovat vypisování tipovacích příležitostí.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, umístění sportovců, postupy z kvalifikace, počty medailí apod. Jednotlivé tipovací příležitosti se objeví na portále i60 v sekci Tipovačka vždy 24 hodin před zahájením sportovní disciplíny, tipovat pak lze až do času jejich zahájení (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení olympijského programu. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Na jakém místě skončí sportovec XX, odpovídejte vždy číslem, tedy pro první místo 1 (bez tečky). POZOR - výsledky zápasů, např. tenisu či fotbalu, vkládejte vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce badmintonový set VicFun. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

Začít tipovat můžete hned na tomto místě. Přejeme všem správné tipy a českým sportovcům úspěšná vystoupení v Riu!

 

Badminton

 

olympiáda sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.