Zahraje si Petra Kvitová o olympijskou medaili? Tipněte si!
FOTO: ČT Stream

Zahraje si Petra Kvitová o olympijskou medaili? Tipněte si!

10. 8. 2016

Po nádherném včerejším představení českých tenistek na olympiádě v Riu, kdy uspěly Petra Kvitová ve dvouhře i oba čeké páry Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Lucie Hradecká, Andrea Hlaváčková, pokračuje boj na olympijských kurtech i dnes.

Petra Kvitová se utká s Ukrajinkou Jelinou Svitolinovou, která překvapivě porazila největší favoritku turnaje - Serenu Williamsovou. Duel začne dnes kolem 16. hodiny odpolední. Pokud se Petře podaří přes Ukrajinku přejít, bude mít šanci zahrát si o olympijskou medaili! Získat některý z cenných kovů se pokusí i deblové páry. Šafářová se Strýcovou dnes nastoupí proti silným Itálkám Erraniové s Vinciovou, ve večerních hodinách pak vyzve Hlaváčová s Hradeckou Rudky Kasatkinovou a Kuzněcovovou. Lucie Hradecká se pak ještě kolem půlnoci (středoevropského času) postaví po boku Radka Štěpánka s nímž půjdou na španělskou dvojici Muguruzaová, Nadal.

Na to, jak dopadne utkání Petry Kvitové, ale i další klání českých sportovců, si můžete tipnout v naší Velké olympijské tipovačce!

Olympijský program je zhruba ve třetině, každý den rozdáme přes deset bodů, a tak vyhrát může i ten, kdo se do tipovačky zapojí ještě dnes! Tipovat můžete zde, a to například na výsledek cyklistické časovky mužů (König, Bárta), vodního slalomu (Prskavec) či tenisu (Kvitová, Hlaváčková, Hradecká, Štěpánek).

Přejeme všem správné tipy a hlavně držíme palce českým olympionikům!

.

 

olympiáda sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.