Velká olympijská tipovačka zná své vítěze!

Velká olympijská tipovačka zná své vítěze!

21. 8. 2016

Celkem deset medailí získali čeští sportovci na olympiádě v brazilském Riu. Zlato si z her domů přivezl judista Lukáš Krpálek, stříbrnou medaili bude na krku nosit kanoista Lukáš Dostál, nejvíce bronzových medailí pak získal český tenis, tu poslední - stříbrnou - vybojoval biker Jaroslav Kulhavý. Velký sportovní karneval v Riu je tedy u konce a olympijský oheň se vydá na další pouť, tentokrát do Tokia.

U konce je také Velká olympijská tipovačka portálu i60, která každý den zaměstnávala soutěžící novými tipy na jednotlivá sportovní klání. Dlouho byla tipovačka na předních místech vyrovnaná, v poslední třetině soutěže se ale na prvních pozicích usadili tři soutěžící: Petr Doubek, Alena Brabcová a Hana Švecová. Své pozice si pak už udrželi až do závěrečné discipliny a započtění všech bodů, včetně tipu na celkový počet medailí českých olympioniků.

Tito tři soutěžící tedy získávají od redakce sportovní cenu - badmintonový set VicFun. Gratulujeme vítězům, ale blahopřejeme i všem ostatním soutěžícím, kteří vydrželi soutěžní maraton až do konce olympiády.

Sportu i tipovačce na portálu i60 zdar!

olympiáda sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.