Ocenili jsme prázdninové reportáže a přinášíme několik vylepšení
Ilustrační foto: Ilona Kolářová - Létání v Alpách

Ocenili jsme prázdninové reportáže a přinášíme několik vylepšení

4. 9. 2016

Děti a studenti opět zasedli do školních lavic, s koncem prázdnin se uzavřela i naše soutěž na téma "Prázdninová reportáž". Jako obvykle jste vyslali do soutěže plno krásných příspěvků, obohacených nádhernými fotografiemi. Mohli jsme si přečíst o vašich toulkách českou krajinou či dovolených ze zahraničí. A objevily se i zajímavé reportáže o vašich aktivitách.

Nebudeme vás dále napínat. Ze všech soutěžních příspěvků jsme vybrali tyto čtyři vítězné:

Ivana Kosťunová: Výprava za minulostí našich předků
Marie Magdalena Klosová: Já vezu révu z Burgund sem
Drahomíra Stínilová: Zakyntos - ostrov vůní a bohů
Alena Tollarová: Plnění mého plánu

Paní Ivana Kosťunová a paní Marie Magdalena Klosová získávají od našeho partnera soutěže - společnosti Mafra, předplatné deníku MF Dnes, paní Drahomíra Stínilová a paní Alena Tollarová obdrží od redakce LED baterky Camp Gear. Gratulujeme vítězným autorkám a děkujeme všem soutěžícím za hezké prázdninové příspěvky!

Dárkem pravidelně oceníme Počin týdne!

Každý den vkládáte na náš portál zajímavé příspěvky literární - zážitky z výletů, příběhy, povídky či básně, ale i fotografie a videa, kterými obohacujete portál i60 a jeho čtenáře. Jako poděkování za vaše aktivity zavádíme nově cenu Počin týdne, kdy chceme vyzdvihnout nejhezčí či nejzajímavější příspěvek uplynulých sedmi dní. Mohou to být příspěvky literární, ale také fotografie, videa či další aktivity, uskutečněné prostřednictvím portálu i60. Oceněni mohou být každý týden jeden i více čtenářů. 

A začneme s touto cenou hned. Počinem uplynulého týdne vyhlašujeme organizaci setkání čtenářů s názvem Bublifuk Párty na lodi Moravia, které je dílem paní Dagmar Bartuškové. Gratulujeme, děkujeme a posíláme knižní cenu!

Svého vítěze má, stejně jako každou neděli večer, také vědomostní kvíz. Losovaí program vybral jako vítěze pana Pavla Kopřivu. Gratulujeme.

 

Na větvi ...

                                                                                                                                   Eva Jiříková: Na větvi

Několik zlepšováků na portále i60

Protože nám záleží na tom, aby se vám na portále i60 líbilo, necháváme se inspirovat vašimi podněty a přáními. Několik z nich splníme již v průběhu příštího týdne. Zde je výčet několika "zlepšováků":

Opravy příspěvků před vydáním

Často se stává, že potřebujete opravit či upravit článek poté, co jste jej již vyslali k vydání do našeho editorského systému. Bude to možné. Každý čtenář bude mít možnost oprav do doby vydání článku na portále. Většinou jde o 2-3 dny, než se příspěvěk objeví na portále poté, co jej uložíte na svůj profil a v tomto intervalu bude možná články upravovat. A ještě jedno vylepšení - každý autor bude mít na profilu k dispozici náhled článku, tedy uvidí, jak bude článek vypadat po jeho vydání.

Hodnocení fotografií dne

Stejně jako články i fotografie dne bude možné hodnotit hvězdičkami. K dispozici bude také pět hvězdiček, ovšem stejně jako u článků platí, že méně než 5 hvězdiček neznamená nekvalitní příspěvek či fotografii. Hvězdičkování by mělo být inspirací a motivací pro autory i voditkem, proč a co mohou příště vylepšit. Časem, bude-li to technicky možné, přidáme i propojení fotografií na chat.

Odkazy a odstavce v chatu a příspěvcích

V komentářích a diskusích na chatu dosud nešlo text "entrovat", tedy vytvářet nové odstavce. Již to bude možné, stejně tak bude možné vkládat do chatu i příspěvků živé odkazy - linky na články či jiné webové stránky.

Popisky a autoři u hlavních fotografií

Nyní jsou uvádění autoři hlavních (velkých) fotografií u příspěvků pod článkem, nově budou přímo pod touto fotografií.

 

Toto je jen pár malých vylepšení podle vašich přání. Pracujeme ovšem na dalších novinkách a nových službách pro naše čtenáře, které představíme v průběhu října. Proto sledujte i nadále portál i60. Ostatně, je to váš portál!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz Soutěž - prázdninová reportáž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%