Knižní tip: M.L. Gaynor - Plán genové terapie
FOTO: Nakladatelství JOTA

Knižní tip: M.L. Gaynor - Plán genové terapie

7. 9. 2016

Zemřela vaše matka na rakovinu? Trpěl váš otec srdečním onemocněním a babička cukrovkou? Vzdali jste boj s nadbytečnými kily, protože přece všichni ve vaší rodině byli odjakživa „trochu při těle“? Máte s přibývajícím věkem stále větší obavy o své zdraví?

Uznávaný onkolog a průkopník celostní medicíny přichází s revolučním přístupem k prevenci a léčení nemocí, o kterých jsme se dlouho domnívali, že jsou dědičné. Zatímco klasická medicína se zaměřuje na léčení příznaků, doktor Mitchell Gaynor zvolil jinou cestu – zacílil přímo na DNA. Nemůžeme ovlivnit geny, se kterými se rodíme, ale můžeme změnit způsob, jakým se během našeho života projeví.

Mitchell L. Gaynor, M. D. je průkopníkem v oboru integrativní medicíny. Jako klinický asistent a profesor medicíny na Weill-Cornell Medical College se při své práci opíral o více než čtvrt století zkušeností v praktické léčbě. V minulých třinácti letech nepřetržitě figuroval na seznamu nejlepších lékařů v New Yorku. O jeho práci vyšla reportáž v The New York Times, vystupoval v mnoha amerických televizních programech jako Good Morning AmericaThe Dr. Oz Show a The Martha Stewart Show. Je členem Amerického kolegia lékařů, Americké společnosti pro klinickou onkologii a Newyorské akademie věd.

 

 

 

 

knihy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.