Wine&Art Prague 2016: Pojďte s námi cestou vína a umění! Čtenáři portálu i60 mají slevu!
Ilustrace: Jiří Slíva

Wine&Art Prague 2016: Pojďte s námi cestou vína a umění! Čtenáři portálu i60 mají slevu!

17. 9. 2016

Čtenáři portálu i60 budou mít 24. září od 10.00 do 17.00 hod. možnost navštívit ojedinělou akci - Wine&Art Prague 2016, kterou pořádá spolek Víno a umění. Jejím cílem je propojit návštěvu galerií s ochutnávkou vína. Putování proběhne po 13 galeriích v rámci Starého města, přičemž v každé galerii bude možné degustovat víno špičkových českých a moravských vinařů. Galerie kromě aktuální výstavy chystají vlastní doprovodný program.

Největším lákadlem akce bude otevření soukromé galerie Vladimíra Železného v ulici Dlouhá, která je běžně veřejnosti nepřístupná a otevře se pouze pro návštěvníky Wine&Art Prague 2016. Vladimír Železný zde připravil výstavu obrazů v celkové hodnotě více než 100 milionů korun, a například řadu obrazů Jana Zrzavého bude mít možnost veřejnost vidět vůbec poprvé. Zároveň zde návštěvníci ochutnají vína ze soukromých vinic Vladimíra Železného.

Program však myslí i na děti. V Galerii Středočeského kraje v Husově ulici tak bude v předvečer oslavy 60. narozenin kreslené postavičky Krtka výstava Krtek a to i za účasti paní Kateřiny Miler, která ji poskytla právě pro tuto příležitost Wine&Art Prague 2016.

Centrálními místy a zároveň Region pointy jsou Informační centrum Středočeského kraje, Husova 21 a České centrum v Rytířské ulici č. 31. Na těchto místech bude možné koupit vstupenky, vyzvednout mapy galerií se seznamem vinařů včetně speciálně pro akci vyrobené skleničky v ceně voucheru a prohlédnout si informační materiály zúčastněných krajů, které budou propagovat regionální turismus.

POZOR: Slevy pro čtenáře portálu i60!

Cena vstupenky je 290 Kč, ovšem registrovaní čtenáři portálu i60, který je partnerem akce, mohou získat slevu na vstupném až 30 procent! Podmínkou je koupit si vstupenky včas - registraci pro získání cenově zvýhodněných vstupenek najdete zde:

http://www.vinoaumeni.cz/sleva-pro-vip-partnery.html

Akce se koná s finanční podporou Středočeského, Ústeckého, Libereckého a Moravskoslezského kraje. Účastní se přední vinařství Čech a Moravy.
Pro vizuál akce poskytl své grafiky Jiří Slíva, český výtvarník a básník. Věnuje se kreslenému humoru, litografii a knižní ilustraci.

Bližší informace na www.vinoaumeni.cz a www.facebook.com/vinoumeni.

Milé čtenářky a čtenáři, těšíme se na vás!

 

výtvarné umění zábava
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%