Začátek podzimu v Beskydech
FOTO: Anna Čípová

Začátek podzimu v Beskydech

14. 10. 2016

Začátek podzimu v Beskydech byl nádherný, počasí spíše letní, k toulkám přírodou stačilo lehké oblečení. Léto na Valašsku definitivně skončilo druhého října a nastal smutný čas. Téměř stále zatažená obloha, časté srážky, které na horách byly dokonce sněhové.

Zvědavost mě donutila vytáhnout zimní oblečení, nazout pohory a vyjet na hory. Když jsem vystoupila na Pustevnách z autobusu, ocitla jsem se v zimní krajině. Prohrnutá cesta, bariéry sněhu, polámané stromy, rampouchy, dokonce mladí biatlonisté trénovali běh na lyžích. Největší dojem udělaly zbarvené listnaté stromy pod vrstvou sněhu.

Zvolila jsem trasu Pustevny – Radhošť – Černá hora – sedlo Pindula /to je informace pro ty, kteří znají Beskydy/. Šla jsem sněhem, po suchých i mokrých cestách, spatřila množství zimních, podzimních i letních motivů. Jen škoda, že bylo zataženo. Ve fotogalerii  si můžete prohlédnout záběry z trasy mého pochodu.

Doufám, že krásné podzimní dny ještě budou. Chybí mi ranní mrazíky a mlhy, barevné stromy a vůně tlejícího listí. Přeji všem krásný podzimní čas a těm, co fotí, dobré světlo.

fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.