Mini setkání íčkařů
FOTO: autorka

Mini setkání íčkařů

18. 10. 2016

Na setkání v Doksech jsme se díky náhodě blíže seznámili s Helenou Votíkovou a jejím přítelem Romanem Procházkou. Zažili jsme spoustu legrace, slovo dalo slovo, a vzhledem k tomu, že Roman je rodák z Ústí nad Labem (jak je ten svět malý), domluvili jsme se na setkání, až k nám budou mít cestu. A tak jsme se po předchozí domluvě konečně sešli 16.10.16. Počasí bylo přijatelné na procházku po městě. Roman i Hela se chtěli podívat na místa, kde před lety působil.

První cesta nás zavedla do Letního kina. Naštěstí bylo otevřené a až na jednoho spáče jsme tam byli sami. Potom jsme pokračovali do Domu kultury, kde můj muž léta pracoval. Bylo nám umožněno si prohlédnout prostory DK,  jukli jsme na představení pohádky a cestou potkávali manželovy bývalé kolegy. No a pak jsme odkráčeli do OC Fórum, kde je stanice lanovky na Větruši. Po hradu Střekov je to jedna z dalších dominant Ústí nad Labem.

Nahoře jsme si dali v restauraci něco dobrého a počínaje Letním kinem a konče na zastávce trolejbusu jsme povídali a povídali. To víte, íčkaři, že jsme proprali i vás. Ale fakt jen trochu. Nejsme totiž ani zlí, ani závistiví, ani škodolibí. Hela i Roman jsou moc milí a příjemní lidé, kdo zná Romana, tak ví, že je s ním legrace, prostě to bylo opravdu super odpoledne. Můžu směle říct, že máme na ičku príma přátele, a doufám, že si to zase někdy zopakujeme. Napsat článek jsem dostala befelem, tak to se přece musí.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%