Krásné šperky se Swarovski křišťály
Ilustrační foto: Swarovski

Krásné šperky se Swarovski křišťály

7. 11. 2016

Ženám, které rády nosí a obdivují krásné šperky, jistě nezní „Swarovski“ cize. I vy máte tuto značku v oblibě, nebo se právě chcete o ní dozvědět více? A kde koupit šperky s komponenty Swarovski?

O značce Swarovski

Oblíbené šperky Swarovski svůj název nesou podle zakladatele společnosti na jejich výrobu - Daniela Swarovského, majícího české kořeny. Svůj podnik na výroku šperků a bižuterie založil uvedený pán v roce 1895. Zabýval se broušením skleněných kamenů a hledal a vyvíjel technologie, jimiž by dosáhl dokonalého brusu. Už v roce 1892 vynalezl elektrický brusičský stroj na sklo, který si nechal patentovat. Díky němu bylo možné dosáhnou úžasného vzhledu křišťálového skla. Kouzlo jeho šperků tkví tedy v krásných křišťálových různobarevných komponentech, které se vyznačují především svou třpytivostí a leskem. Báječně se tak hodí na výrobu šperků. Vypadají luxusně a jsou velmi rozmanité, takže v nabídce najdete „kousky“ vhodné na každodenní nošení, ale i takové, které si ráda vezmete na sebe ve svatební den, či při jiné výjimečné příležitosti. Komponenty Swarovski však nezdobí jen šperky, ale také různé módní doplňky, mobilní telefony, ale i křišťálové lustry a mnohé další předměty.

Mějte i vy krásné šperky s komponenty Swarovski

I vy hledáte elegantní a vkusné šperky a oslovila vás značka Swarovski? Kromě originálních šperků této značky si můžete pořídit české šperky, které jsou osazené Swarovski komponenty. Vždyť právě v krystalech tkví kouzlo těchto nádherných „ozdůbek“. Chcete-li mít možnost velkého výběru a kvality, obraťte se na společnost Evolution Group CZ. Patří mezi největší výrobce kvalitních zlatých a stříbrných krystalových šperků dekorovaných krystaly Swarovski u nás. Konkrétně jde o náušnice, náramky, přívěsky, náhrdelníky atd. O jejich kvalitách svědčí mimo jiné dlouhodobá působnost na trhu (od roku 1994). Nechte se pohltit krásou třpytu a lesku a pořiďte si český šperk se Swarovski komponentem. Jaký? To už záleží na vás. Ze široké nabídky si jistě vyberete.

móda
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.