Fantazie: České tenistky mají další fedcupový pohár!
Vítězné kolečko fedcupového týmu

Fantazie: České tenistky mají další fedcupový pohár!

13. 11. 2016

České tenistky znovu dokázaly, jak skvělý mají tým. Po víkendovém dramatu porazily ve finále Fed Cupu Francii těsně 3:2, když rozhodující bod přinesl Česku pár Plíšková, Strýcová. Děvčata porazila druhý nejlepší světový deblový pár Garciaová, Mladenovičová ve dvou setech 7:5, XX.

V sobotu první bod pro český tým vybojovala Karolína Plíšková. A byla to bitva jako hrom. Zápas trval necelé čtyři hodiny a česká tenistka v něm porazila Francouzsku Mladenovičovou ve třetím setu 16:14! Bohužel na její výkon v druhém duelu nenavázala Petra Kvitová, která podlehla Garciaové  ve dvou setech 6:7, 3:6.

V úvodním nedělním zápase Karolína Plíšková nestačila na Caroline Garciaovou a prohrála s ní 1:2 na sety. Po včerejším tenisovém maratonu ji v závěru ubývaly síly, hlavně se však nemohla jako vždy spolehnout na svůj servis.

Do druhého duelu už nenastoupila Petra Kvitová, která přiznala problémy s nártem. Zaskočila za ni Barbora Strýcová, která sehrála vynikající zápas, porazila Alizé Cornateovou 6:3 a 7:6 a získala pro Česko druhý bod. Rozhodovala čtyřhra, v níž české tenistky po obrovském boji zlomily francouzský odpor a vybojovaly pro svou vlast další vítězství ve Fed Cupu.

Holky, děkujem! Byla to úžasná podívaná!

sport tenis
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.