Pohankové polštáře vám pomohou od bolestí za krkem
Ilustrační foto: polstare.cz

Pohankové polštáře vám pomohou od bolestí za krkem

14. 11. 2016

Věděli jste, že kromě klasického peří, dutého vlákna a kuliček se používají jako náplň do polštářů i pohankové či špaldové slupky? V čem je pohanková výplň jedinečná a jak napomáhá vašemu zdraví při spánku? Hledáte-li ideální dárek k Vánocům pro partnera či partnerku, s anatomickým pohankovým polštářem určitě neuděláte chybu. Objevte tajemství pohankových slupek, dopřejte sobě i svým blízkým zdravou relaxaci!

Polštáře s pohankou
Proč právě pohanka? Její obliba jako polštářové a matracové náplně poslední dobou stoupá pro její výrazné terapeutické a masážní účinky. Pohanka výborně absorbuje vlhkost, pachy, je velmi prodyšná a přirozeně hypoalergenní, tedy vhodná pro alergiky a citlivé osoby. A co je nejdůležitější, podstatně zmírňuje bolesti za krkem, v oblasti zad i ramen. Příznivě ovlivňuje také revma a stav kloubů. Pohankové slupky v polštářích se přizpůsobí tvaru vaší šíje a přináší adekvátní podporu hlavě i krční páteři. Správná volba polštáře vám přinese klidný spánek, kvalitní poduška může zmírňovat projevy i jinak neléčitelných migrén. Tichý šelest a vůně pohanky jsou samozřejmě taktéž velmi příjemné při usínání, spolehlivě vás ukolébají k spánku. Podle typu nejčastějších obtíží, s nimiž se potýkáte, si snadno vyberete anatomický pohankový polštář na míru.

Anatomické polštáře
Anatomické pohankové polštáře jsou vhodné pro klasické tvrdší spaní. Tvar a velikost vybírejte na základě délky vašeho krku, to vám zaručí dokonalý komfort. Pohankové slupky můžete v případě potřeby dosypat či odsypat pro větší pohodlí. Nemůže se vám už tedy stát jako u klasických výplní, že po několika měsících bude vaše poduška proleželá. Neobyčejně pohodlný, univerzální a zdraví prospěšný je oboustranný anatomický polštář Eva s klasickými rozměry 40×60 cm, jehož originální tvar výrobci přizpůsobují potřebám klientů už od r. 1991. Kvalitou zpracování se pyšní i speciální povlak vhodný pro pohankovou náplň, jenž prodloužuje životnost polštáře Eva a zároveň umožňuje dostatečně cítit pohankové slupky, které dopřejí vaší šíji kvalitní mikromasáž. Dopřejte si zdravý spánek a investujte své peníze s rozumem do kvalitních polštářů!

 

Polštář

bydlení
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.