Čas bilancování aneb rok s Íčkem
Ilustrační foto: pixabay.com

Čas bilancování aneb rok s Íčkem

4. 12. 2016

Koncem roku se to dělává. Myslím, že jsem nikdy nebilancovala, ale za ten rok s Íčkem se to přímo nabízí.

Co jsem poznala, co jsem se naučila, co mne obohatilo? Je toho dost. Napsala jsem několik článků, podle čtenosti a reakcí se některé i líbily. Začala jsem si víc všímat věcí, lidí, okamžiků kolem sebe a začala intenzivněji fotit. Fotky kromě ořezu nijak neupravuji, to je jistě vidět. Myslím, že by to nebylo „jak to vidím já“. Díky vám se mi rozšířily obzory, co vše se dá vytvářet, malovat, lepit, vařit i péct. Našla jsem i tipy na dobré knihy.  Ráda čtu příspěvky ostatních, vzpomínky, cestování, básničky, vždy najdu něco, co mě zaujme. I ty dohady, které tu občas probíhají, jsou poučením. Psané slovíčko, bez toho, abyste viděli, jak se dotyčný tváří, může způsobit i problém.  S tím čtením se u mne objevila jedna neřest. Snídám a dopolední kávičku si dávám s íčkem. Začnu kvízem, přes články, na otázku dne a ostatní. A jak to máte vy?

Ve výčtu těch plusů nesmím opomenout účast na dvou módních přehlídkách. To byla bomba. A moc za tuto možnost děkuji. Při první jsem byla řádně vyklepaná, ale šťastná. U té druhé, coby mazák, jsem si víc užívala i zákulisní atmosféru, což byla zajímavá zkušenost.

A pak jsou tu akce, výlety. Pravda je, že tím, že máme i svůj okruh přátel, jsme se účastnili jen dvou akcí. Doksy a Bublishow na parníku. První super, u té druhé mám bohužel nepříjemnou zkušenost. Představte si, že na tom parníku se můj partner -a teď cituji- „vožral a ošahával ženský“.  Možná to způsobily ty bublinky bublifukové, že byl pohled rozmazaný, ale můj partner je abstinent. Nedopil ani tu sklínku šampíčka, co jsme od oslavenců dostali. A pokud s někým laškoval, že by čarovala tetka Závist? V každém případě to je ubohé. Takže tím máme ty, s kterými jsme si nepadli do oka, z krku, a jsou tu milí přátelé. S některými z vás se občas vídáme i mimo akce íčka a to je moc, moc fajn a jsem ráda, že vás znám. A tím, že jsou na profilech fotky, vás vlastně už znám spoustu a musím přiznat, že některým z vás se obdivuji za vaši akčnost.

A protože někdy méně je více, už s bilancováním končím. Myslím, že ten rok byl dobrý po všech stránkách. Díky vám jsem přišla i na to, že moje bolístky jsou někdy prkotiny, a že je lepší mávnout tlapkou a jít dál.

Užívejte si předvánoční čas v klidu a pohodě a nenechte si ho ničím a nikým kazit.

 

 

 

 

 

Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.