Velká vánoční čtenářská
soutěž i60.cz pokračuje

Velká vánoční čtenářská
soutěž i60.cz pokračuje

24. 12. 2011

Rádi píšete a chtěli byste se podělit s ostatními čtenáři o osobní příběhy, dojmy, rady či zkušenosti? Pak máte jedinečnou příležitost. Nový portál i60.cz spustil před Vánoci čtenářskou soutěž, v níž můžete nabízet své příspěvky do jednotlivých rubrik. Nejlepší z nich budou publikovány a jejich autoři se kromě toho mohou těšit i na věcné ceny. Absolutního vítěze pak redakce požádá o rozhovor.

A jak bude probíhat vkládání vašich článků v praxi? „Čtenáři se nejprve musí přihlásit a poté se jim objeví stránka Můj profil, kde naleznou červenou ikonu Vložit vlastní článek. Po rozkliknutí se objeví rámeček, do kterého napíší nebo nakopírují svůj příspěvek. Pokud chtějí, mohou jej doplnit obrázky," říká hlavní programátor i60.cz Libor Neumann.

Při vkládání textu je třeba ještě zvolit nadpis (titulek) a rubriku, do níž je určen. Jestliže se například jedná o osobní příběh, zvolíte „Můj příběh“, pokud jde o zkušenost s nakupováním, potom vyberete „Můj nákup“, a tak podobně. Každá rubrika má svoji autorskou podrubriku (je vždy uvedena pod slůvkem „Můj“), takže žánrový výběr je velmi široký. Po vložení článku (či fotografií) nezapomeňte celou operaci potvrdit modrým dolním tlačítkem Ulož.

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.