Novinky na portálu i60
Ilustrační foto: Anna Čípová

Novinky na portálu i60

6. 1. 2017

Milí příznivci portálu i60,

protože našimi čtenáři jsou moderní a aktivní senioři, musíme naše stránky neustále aktivně modernizovat. Změny, které na první pohled vidíte na tzv. homepage, tedy hlavní stránce portálu i60, vycházejí z velké části z přání našich čtenářů, kteří nám píší do redakce, ale i požadavků našich obchodních partnerů, bez nichž by tento oblíbený portál nemohl fungovat.

Co nového vás tedy na i60.cz čeká?

Hlavní novinkou je Téma týdne. Každé pondělí ráno vám představíme nové velké téma, které se bude týkat života lidí ve věku kolem šedesátky. Zabývat se budeme například otázkou, zda jít do předčasného důchodu, jak nejlépe prožít první rok v penzi, zabývat se budeme vzděláváním seniorů, novými trendy v oblasti zábavy či sportu, přinášet budeme také rodinná témata či témata o bydlení a životním stylu. Každé téma týdne bude doprovázet anketa, v níž budete moci vyjádřit svůj názor k danému tématu, ten budete moci popsat obšírněji v diskusi u článku či vlastním příspěvku.

Téma týdne pak bude doplňováno dalšími redakčními a také vybranými čtenářskými příspěvky, které se na homepage budou "držet" více než jeden den. To byl také jeden z nejčastějších požadavků našich čtenářů - aby nejzajímavější články nemizely z hlavní stránky tak rychle a mohli si je čtenáři najít a přečíst i tehdy, když se na portál některý den nedostanou.

Nejnovější čtenářské příspěvky

Protože roste počet aktivních čtenářů, kteří se podílejí na obsahu tohoto portálu a z výše uvedených důvodů nelze zajistit to, aby se všechny příspěvky objevily v hlavní nabídce, bude přehled nových čtenářských příspěvků umístěn v pravém sloupci, tedy přehledu všeho, co se na portálu událo nového. Pravidelně tedy budete v pravém sloupci nacházet titulky nejnovějších příspěvků čtenářů, dále příspěvky s nejvíce komentáři a zůstávají stálé rubriky či sekce jako diskuse, chat, Líbí/Nelíbí, soutěže, tipy... Naopak, z důvodu místa rušíme přehled nejčtenějších článků anejlépe hodnocených článků.

Výběr z českého internetu

Další novinkou na hlavní stránce portálu i60 bude výběr článků z českých serverů, které jsou obsahově zajímavé. Díky tomu se tak na portále i60 budete moci dozvědět i informace, které obvykle hledáte na jiných portálech. Tedy navedeme vás k informacím, které by vás podle našeho názoru mohly zajímat.

Co ještě chystáme?

Změny na homepage rozhodně nebudou jedinými změnami na portále i60. Už nyní chystáme další vylepšení čtenářských profilů, které budou přehlednější a praktičtější, rozšíříme funkce našeho nového Vyhledavače, spustíme nové soutěže a také další projekty a služby, o kterých zatím nebudeme prozrazovat podrobnosti. Zkrátka, portál i60 budeme průběžně zlepšovat a rozšiřovat tak, aby mohl být nadále vaším příjemným společníkem, rádcem a kamarádem.

Věříme, že se vám naše novinky budou líbit a že budete i nadále přicházet s vlastními náměty, jak váš oblíbený portál zase o kousek vylepšit.

Děkujeme za přízeň. Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%