Djokovič v Melbourne skončil, porazil jej tenista z druhé stovky žebříčku!
FOTO: pinterest.com

Djokovič v Melbourne skončil, porazil jej tenista z druhé stovky žebříčku!

19. 1. 2017

První senzace na Australian Open je na světě. Z turnaje vypadl jeden z nějvětších favoritů mužské dvouhry, světová dvojka Novak Djokovič. Jeho přemožitelem je Uzbek Denis Istomin, který zaujímá na žebříčku ATP 117.pozici!

Istomin vletěl do zápasu sebevědomě a po dlouhém přetahování urval první set v tiebreaku 7:6. Novak Djokovič následně zabral a vyhrál další dva sety, jenže Uzbek ve čtvrtém setu si opět dokázal vynutit tiebreak a opět jej vyhrál. V rozhodující páté sadě prolomil Uzbek Djokovičův servis a tento break si udržel až do konce zápasu, který nakonec vyhrál poměrem 7:6, 5:7, 2:6, 7:6, 6:4. Novak Djokovcič, který vyhrál Australian Open celkem šestkrát, je venku!

Grandslamovým turnajem zatím lehce prochází nejlepší Češi, Tomáš Berdych s přehledem přehrál své soupěře v prvním a druhém kole, ovšem nejtěžší překážka jej čeká už zítra, kdy narazí na Švýcara Federera. Skvělou formu v Melbourne ukazuje Karolína Plíšková, která svým soupeřkám v prvních dvou zápasech nadělila "kanára". Naopak z dalších bojů jsou vyřazeni Štěpánek, Veselý, Pavlásek, Šafářová, Siniaková a Allertová.

Jak vypadá tipovačka portálu i60?

Zdatně si vedou i soutěžící v naší tenisové tipovačce. Zatím na prvním místě je paní Kamila Dvořáková, pořadí na dalších místech je velmi těsné. Ovšem jsme teprve na začátku, do konce soutěže ještě rozdáme více než 100 bodů, a tak vyhrát mohou i ti, kdo se do tipovačky ještě nezapojili. Zkuste si také tipnout na tenis, už zítra jsou na pořadu atraktivní duely s českou účastí: Berdych-Federer, Kristýna Plíšková - Kerberová. Tipovat můžete zde.

Držte palce našim tenistům a tenistkám!

sport tenis
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%