Kdo získal ceny za tipovačku, kvíz, produktovou soutěž a Počin týdne?
Ilustrační foto: ingimage.com

Kdo získal ceny za tipovačku, kvíz, produktovou soutěž a Počin týdne?

29. 1. 2017

Serena Williamsová a Roger Federer. To jsou čerství šampioni právě skončeného Australian Open 2017. Oba předváděli po celou dobu turnaje skvělý tenis a zaslouženě zvedli nad hlavy pohár pro vítěze. Zejména Roger Federer ukázal, jak skvělým je bojovníkem, na kurty se vrátil po půlroční zdravotní pauze a dokázal, že ještě rozhodně nepatří do "starého železa". Jeho finálová bitva se Španělem Rafaelem Nadalem byla opravdu velkolepá.

Nesmíme ale zapomenout ani na české reprezentanty, kteří se rozhodně na rozpálených australských kurtech neztratili. Právě na Federerově raketě sice už ve třetím kole skončil nejlepší český tenista Tomáš Berdych, nicméně první dvě kola předváděl hodně dobrý tenis. To ženy letos byly mnohem úspěšnější, než muži. Do osmifinále turnaje se dostala Barbora Strýcová, kterou přemohla až silná Serena, Karolína Plíšková prošla do čtvrtfinále, kde možná trochu předčasně, vypadla z turnaje s Chorvatkou Lučičovou-Baroniovou. Neporažená a tedy s pohárem pro vítěze se vrací z Melbourne tenistka Lucie Šafářová, která se na Australian Open zaskvěla po boku Američanky Mattek-Sandsové.

Dramatická tipovačka

Velkým dramatem byla i naše tenisová tipovačka. O první místo v průběžném pořadí se několikrát přetahovali paní Kamila Dvořáková s panem MUDr. Vlastimilem Kupsou, který nakonec svůj mírný náskok z posledních dnů uhájil, a to i poté, co byly započteny desetibodové tipy za správné tipování celkových vítězů turaje. Gratulujeme tedy vítězi, který získává outdoorový termohrnek. A samozřejmě děkujeme všem soutěžícím, kteří po celých 14 dní bojovali společně s nejlepšími světovými tenisty! Sportovní tipovačku určitě zase zopakujeme.

Naše další soutěže

Skončila i produktová soutěž o vstupenky na výstavu Muzea hlavního města Prahy. Ze soutěžících, kteří odpověděli správně na soutěžní otázku, byl vylosován pan Zdeněk Horenský. Ve vědomostním kvízu měla štěstí paní Věra Zajíčková.

A cenu pošleme také paní Lidmile Nejedlé za Počin týdne. Tím je tentokrát její báseň "Pro Libora Farského". Stejně jako paní Lidmila a další čtenáři i my přejeme panu Liborovi brzké uzdravení!

Vědomostní kvíz na vás samozřejmě čeká i příští týden, pokračuje také naše fotosoutěž na téma Obrázky zimy, jejíž pravidla najdete zde. Takže soutěžte, piště, bavte se s portálem i60, který je tu právě pro vás!

Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

soutěž Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%