Místo mého srdce - nová soutěž!
Ilustrační foto: Jan Raška

Místo mého srdce - nová soutěž!

26. 2. 2017

Všichni lidé mají svá oblíbená místa, na která se rádi vrací. Často to bývají místa spojená s jejich mládím, nebo třeba prvními láskami, místa, kde zažili pěknou dovolenou, či místa, kde se rozhodli žít. "Místo mého srdce" - to je téma nové soutěže portálu i60, jejíž vítězové získají kvalitní batoh Reebok Motion. Zapojte se do soutěže, popište místo vašeho srdce a pozvěte na něj ostatní čtenáře!

Zavzpomínejte na vaše oblíbená místa, kde jste strávili romantické chvíle, rodinné dovolené, výlet s přáteli apod., a napište o tomto místě svůj příspěvek. Cílem soutěže je přiblížit ostatním čtenářům krásná místa, a to jak v České republice, tak i v zahraničí. Místem vašeho srdce nemusí být jen městečko či obec, ale klidně třeba les za vaší vesnicí, vrchol hory či vaše chata nebo chalupa. I o těchto místech můžete napsat.

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni čtenáři, zaregistrovaní na portále i60. Soutěžní příspěvek musí být vložen prostřednictvím čtenářského profilu a opatřen titulkem, kde bude uvedena informace o soutěži, tedy např. "Místo mého srdce: rybník Svět". Každý čtenář může do soutěže vložit jeden soutěžní příspěvek, jehož součástí musí být nejméně jedna fotografie - autorská či z domácího archivu. Soutěž začíná v pondělí 27.2. a končí v pátek 31. března 2017, kdy poslední příspěvek bude možné vložit do administrace ve 12.00 hod. Vítězný příspěvek, který vybere redakce magazínu i60, bude vyhlášen v neděli 2. dubna. Stejnou cenu získá autor příspěvku, kterého vyberou sami soutěžící čtenáři. Ti budou moci dát svůj hlas autoru příspěvku v komentáři u redakčního článku s vyhlášením vítěze a budou moci hlasovat do úterý 4. dubna 18 hodin. Těšíme se na místa vašeho srdce!

 

Zámek Žleby.jpg

 

Vítězové kvízu a produktové soutěže

Vyhlašujeme také vítěze ukončené produktové soutěže o čokolády Dianella. Ze soutěžících, kteří odpověděli správně, byli vylosováni: paní Hana Bednářová, paní Zdenka Žichovská a pan Miloš Novotný. Ze soutěžících vědomostního kvízu pak náš losovací program určil jako vítěze paní Vandu Kaňokovou. Soutěžit můžete i nadále v naší fotosoutěži na téma Obrázky zimy, která končí 24. března. Tuto soutěž najdete na tomto místě.

Na závěr ještě oceňujeme aktivitu čtenářů, kteří napsali článek na téma minulého týdne o práci v penzi. Dárek - speciální tužku na tablety a smartphony pošleme paní Evě Balúchové. Všem oceněným gratulujeme!

Milé čtenářky, milí čtenáři,

pište, soutěžte, bavte se s magazínem i60. Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

 

čtenáři Místo mého srdce soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.