Internet a Vy, 7.díl: Jak si na internetu stáhnout film?
Iliustrační foto: Pinterest.com

Internet a Vy, 7.díl: Jak si na internetu stáhnout film?

1. 3. 2017

Chcete se podívat na film, aniž by se vám neustále zasekával v nejnapínavějších scénách? Na internetu nemusíte filmy pouze sledovat, můžete si je dokonce i stáhnout. Je to velice jednoduché a zabere vám to jenom chvilku. Mnoho stránek však nabízí možnost stahování pouze za peníze, ale například přes Ulož.to, můžete stahovat filmy zcela bezplatně.

Jak na to?
Nejprve si najdeme stránku https://uloz.to/. Na této stránce si můžete stahovat mnoho typů dokumentů jako například filmy, elektronické knihy, písničky a obrázky. Stránka by měla vypadat přibližně takto:

1.png

 

Hned vedle velkého nápisu Ulož.to máte vyhledávací okénko, kam stačí zadat název filmu, který hledáte, a poté už si stačí jen vybrat správný soubor. Já jsem se například pokusila nalézt film s názvem Statečně srdce (Brave Heart) a narazila jsem na mnoho výsledků, z nichž pouze několik vyhovovalo mým představám. Některé soubory jsou označené ikonkou se zámečkem, což znamená, že pokud si je stáhnete, nebudete je moci otevřít, jelikož neznáte správné heslo. Po kliknutí na název souboru se vám otevře nová stránka, která bude vypadat přibližně takto:

 

2.png

 

Klikněte na Stáhnout pomalu, jelikož stahování rychle by vás stálo peníze. Po kliknutí na Stáhnout pomalu se vám ukáže bílé políčko s modrými písmeny a skvrnami. Pod textem Proveď ověření uživatele se nachází políčko, do kterého opíšete modrá písmena z políčka předchozího:

 

3.png

 

Poté už jen stačí kliknout na fialovou ikonu Stáhnout a máte hotovo! Stažený soubor poté najdete ve svém počítači ve složce Stažené soubory o kterém jsme si už několikrát povídali. Pokud by vám nevadilo za film zaplatit, velmi oblíbené jsou stránky http://www.hellspy.cz/. Filmy, které zde stáhnete jsou ve vyšší kvalitě než ty z Ulož.to, ale musíte si za ně něco málo zaplatit. Cena je však velice symbolická.  

 

4.png

Internet a Vy
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.