Místo mého srdce: vítězí Malenovice Jiřího Bárty a Veselí Heleny Červenkové
FOTO: Malenovice. Archiv redakce.

Místo mého srdce: vítězí Malenovice Jiřího Bárty a Veselí Heleny Červenkové

2. 4. 2017

Snad každý má v srdci své místo, kde prožil něco krásného, kam se rád vrací či na které s láskou vzpomíná. Některá taková místa jste nám představili i vy v naší soutěži "Místo mého srdce." Díky soutěži jsme si mohi přečíst o krásných místech, vesničkách či městech, které jejich autorům přirostly k srdci.

Jako u všech soutěží portálu i60 bylo těžké vybrat vítězný příspěvek. Nakonec jsme se rozhodli udělit cenu - batoh Reebok Motion - panu Jiřímu Bártovi za příspěvek "Místo mého srdce - Malenovice pod Lysou horou." Ocenili jsme zejména osobní příběh lásky, který autor převyprávěl jednak svými slovy, ale i slovy svého syna... Panu Bártovi blahopřejeme k výhře i k výročí seznámení s jeho ženou!

Druhého vítěze podle pravidel určili sami soutěžící. Vzhledem k tomu, že tři soutěžící dámy získaly po jednom hlasu, rozhodl o druhém vítězi náš losovací program. Štěstí se tentokrát usmálo na paní Helenu Červenkovou a její příspěvek o Veselí nad Lužnicí. Gratulujeme! Všechny příspěvky najdete kliknutím na modrý štítek nad komentáři u tohoto článku s názvem Místo mého srdce.

A ještě uvádíme vítěze vědomostního kvízu za minulý týden. Náš losovací program určil jako vítězku paní Helena Uhříková.

Tématem týdne bude "Chataření a chalupaření." Pokud máte chatu a chalupu, můžete o tomto svém "koníčku" napsat jakýkoli příspěvek. Ten nejzajímavější oceníme malým dárkem. V následujícím týdnu pak přineseme téma "Města přátelská k seniorům."

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům krásné jarní dny! Tahle země není jenom pro mladý!

Místo mého srdce soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%