Tip na výlet: nová soutěž magazínu i60 o digitální krokoměry!
Ilustrační foto: ingimage.com

Tip na výlet: nová soutěž magazínu i60 o digitální krokoměry!

9. 4. 2017

Krásné jaro vybízí k túrám, výšlapům, výletům či alespoň procházkám. Jistě je kolem vás spousta míst, která stojí za zhlédnutí. Seznamte s těmito místy naše čtenáře. "Tip na výlet" - to je soutěž portálu i60, která startuje právě nyní!

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžní příspěvek musí být vložen prostřednictvím čtenářského profilu do rubriky Cestování a jeho součástí musí být také nejméně dvě vlastní fotografie (je nepřípustné vkládat fotografie stažené z internetu, povoleny jsou pouze fotografie vlastní či z domácího archivu). Každý soutěžící může do soutěže vložit maximálně tři příspěvky.

Obsahem příspěvku by měl být vlastní popis doporučovaného místa, a to v České republice nebo i v zahraničí. Popište, co bylo na navštíveném místě nejzajímavější, co stojí za to vidět, můžete také v daném místě doporučit ubytování, dobrou restauraci či kavárnu. Nezapomeňte také na atraktivní titulek (nadpis), který přiláká pozornost čtenářů. Jak by měl takový příspěvek vypadat? Inspirujte se u našich čtenářů, podivat se můžete například na tyto tipy na výlety: Do německého Pillnitz za krokusy i královnou kamélií či Pozvánka do Jeskyně Na Špičáku.

Soutěž potrvá do středy 31. května 2017. V neděli 4. června v podvečerních hodinách vyhlásíme tři vítězné příspěvky, jejichž autoři získají jako cenu digitální krokoměry. Posuzovat budeme jednak zvolené místo, obsah (jak byl příspěvek napsán), ale i kvalitu přiložených fotografií.

Další naše soutěže

Na svém výletě můžete získat také fotografické úlovky do naší další soutěže Obrázky jara. Bližší informace o této soutěži najdete na tomto místě. Jen opět upozorňujeme soutěžící - přečtěte si pozorně pravidla! Mnoho soutěžních fotografií již nyní pravidla nesplňuje!

Denně můžete soutěžit také ve vědomostním kvízu. Vylosovaným vítězem posledního týdne se stala paní Eva Šormová. A nově můžete soutěžit v sekci Produktové soutěže o pleťové masky Dermacol.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a hlavně přejeme krásné toulky po krásách české vlasti!

naše tipy Tip na výlet
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.