Velikonoční pondělí a vyšpulené zadnice
Ilustrační foto: Pixabay

Velikonoční pondělí a vyšpulené zadnice

17. 4. 2017

Velikonoční pondělí je sice jedním z největších křesťanských svátků v roce, ale také největším hromadným bičováním dívek, žen a stařen.

Je to až zvrácená tradice: muž může oficiálně zmlátit ženu a ještě za to dostane výslužku. Ženy se dokonce na to násilí těší. Napečou, uklidí, načančají se a čekají na násilníka. To by bylo, kdyby žádný nepřišel! A tak v pondělí vyšpulí zadnice školačky, studentky, manželky, milenky, sousedky, kolegyně. Na zadek dostane uklízečka, prodavačka, učitelka i profesorka, soudkyně i poslankyně.

Velikonoční pondělí je mnohdy jediný den v roce, kdy muži rádi navštěvují svou tchýni. Mlátí karabáčem stále silněji, někdy i hlava nehlava, Nechtějí vejce malovaný, ale svatý pokoj (když jsou ty svátky), pokud možno po celý rok.

To zadečky milenek, tajných a prvních lásek mívají šrámů mnohem míň. Navíc jsou hned po bičování ošetřovány, masírovány a zulíbány.

Nejkratší a nejnudnější bývá plácání zadků manželek. Ten muži přece znají, v to pondělí je úplně stejný jako v neděli. Ale co, třikrát pořádně seknout, ať je doma klid. A pak obejít s chlapama pár sousedek, vypít pár panáčků a zajít do hospody na pár piv.  

Velikonoční pondělí je dnem, kdy se - hned po Silvestru - vypije nejvíce alkoholu. Také je nejvíce nehod, často i nejvíce smrtelných nehod za celý rok.

Prostě, je to podivná tradice. Ale co, je to tradice, tak jdeme na to, pánové!

 

 

 

Velikonoce
Hodnocení:
(4 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.