Startuje hokejová tipovačka portálu i60
Ilustrace: iihfworlds2017.com

Startuje hokejová tipovačka portálu i60

3. 5. 2017

Mistrovství světa v hokeji, které se letos koná ve dvou zemích - Francii (Paříž) a Německu (Kolín nad Rýnem), proběhne ve dnech 5.-21. května. Již dnes však startuje hokejová tipovačka portálu i60!

Opět po roce budete moci tipovat na jednotlivé zápasy šampionátu, a to jak na výsledky, ale třeba také na počet vstřelených branek či počet vyloučených hráčů v jednotlivých třetinách. Na rozdíl od jiných tipovacích soutěží nemůžete nic ztratit - tipování je bezplatné, tedy není potřeba žádný vklad. Vítěz tipovačky získá termohrnek Leifheit Sunset, soutěžící na druhém a třetím místě pak knižní cenu.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrává soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. V případě rovnosti bodů rozhodne o konečném pořadí na prvních třech místech los. Tipovat je možná výhradně z jednoho čtenářského profilu, tzn. že jeden soutěžící (čtenář) si nemůže založit více profilů. V případě zjištění, že někdo tipuje z více profilů, bude tento soutěžící z tipovačky vyloučen.

Jak tipovat?

Abyste mohli tipovat, musíte být vždy přihlášení. V sekci Soutěže, rubrice Tipovačka najdete vždy tipovací příležitosti na jednotlivé dny. V případě, že tipujete výsledky jednotlivých zápasů, musí být zapsaný tip vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer!

Na otázku např. "Který z týmů vyhraje zápas Švédsko-Rusko? (Švédsko 1, Rusko 2)" odpovídáte rovněž číslem, a to tím, které je uvedeno v závorce za otázkou. V případě, že se v průběhu zápasu stanou neočekávané události (zápas bude z nějakého důvodu anulován nebo se neodehraje v daném termínu), má redakce právo tipovací příležitost zrušit bez nároku na připsání bodů soutěžícícm.

Mohou Češi vyhrát turnaj?

Největší počet bodů mohou soutěžící získat, budou-li správně tipovat na to, který tým šampionát vyhraje, zda Češi postoupí do vyřazovacích bojů (play-off) či zda získají některou z medailí. Favoritem turnaje bude stejně jako v loňském roce Kanada, která je největší líhní hokejových talentů a v jejíž lize hrají nejlepší hokejisté světa. Určitě se o zisk zlaté medaile poperou také tradiční evropské hokejové velmoci jako Rusko, Švédsko či Finsko. Právě těmto zemím nejvíce věří bookmakeři sázkových kanceláří.

Ovšem ani Češi nejedou na turnaj bez šancí. České reprezentaci velmi pěkně vyšla generálka před šampionátem (vyhráli poslední turnaj, kterého se zúčastnili Rusové, Finové a Švédové), mužstvo posílí skvělí hráči z NHL jako například Jakub Voráček či Tomáš Plekanec. A odborníci sází na dobrou připravenost mužstva pod taktovkou trenéra Josefa Jandače.

Jak to všechno dopadne, na to si musíme počkat až do 21. května. Už nyní si ale můžete tipnout na to, jak dopadnou první zápasy. Tipovat můžete třeba hned na tomto místě.

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%