Žena jako inspirace: Brigitte Macron
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Brigitte Macron

17. 5. 2017

Je nejsledovanější šedesátnicí současnosti. Přesněji, šedesátku už překročila, ale nyní se o ní mluví jako o módní ikoně. Nová první dáma Francie si s věkem evidentně hlavu neláme. A to je skvělé!

Ponechejme teď stranou to, co je na ní nejpozoruhodnější a čeho si světová média všímají nejvíce. A sice faktu, že jejímu muži je třicet devět a jí šedesát čtyři let. Oni na to stejně odpovídají pokaždé stejně: „Proč nikdo neřeší například velký věkový rozdíl mezi americkým prezidentem Donaldem Trumpem a jeho ženou Melanií? Protože starší je muž a mladší žena?“ Tou odpovědí jasně dávají najevo: „Už se nás na to neptejte, prostě se nám to tak v životě stalo.“

Takže teď si všímejme Brigitte jako ženy, na kterou je nyní upřená pozornost a kde kdo si všímá toho, co má na sobě. Lidé se kvůli ní dělí na dva tábory. Jedni říkají: V tomto věku si už žena krátké sukně nebo kožené kalhoty dovolit nemůže. Druzí na to: Má nádherné nohy, vypadá skvěle, je přesně ukázkou toho, že věk nehraje roli. List The Telegraf citoval Delphine de Canecaud, zakladatelku reklamní agentury Etoile Rouge, která je považována ve Francii za odbornici na módu a styl.

„Brigitte by nikdy nenapadlo říct, že je jí šedesát čtyři let a proto si už něco nemůže dovolit, ať jde o krátké sukně, vysoké podpatky šaty bez rukávů nebo kožené kalhoty,“ řekla.

Stylisté se shodují, že Brigittin styl je sice pro někoho možná příliš mladistvý, ale v celku je skvělý. Přesně ví, kde je ta těžko uchopitelná míra, kdy je zralá žena oblečena mladistvě a přitom nepůsobí směšně.

Nosí ráda ležérní věci, elegantní kabátky klidně kombinuje s pohodlnými teniskami. Nosí úzké šaty poměrně krátkých délek. Klidně si vezme kožené kalhoty. Ale pozor, všechny věci jsou z kvalitních materiálů, jednoduchých střihů, jsou minimálně zdobené. Takže působí jednoduše a elegantně, což snese nějaký ten výstřelek třeba v podobě tolik diskutovaných krátkých sukní.

No ale na druhé straně, mít po šedesátce takové nohy, je přece škoda je neukázat, ne? Tak tady je, Brigitte Macron jako možná inspirace.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.