Nevíte si rady, kam vyrazit na dovolenou?
Ilustrační foto: pixabay.com

Nevíte si rady, kam vyrazit na dovolenou?

18. 5. 2017

Možná právě sedíte a přemýšlíte, kam letos vyrazíte na dovolenou. Venku je již hezky a do začátku léta už zbývá jen pár týdnů. To je ten nejvyšší čas pro plánování letošní dovolené. Nejsložitější ovšem často bývá rozhodnout se, kam letos jet. Naštěstí už na to nejste sami, v současné době existuje mnoho variant, které vám pomohou.

Rady a tipy na dovolenou či výlety

Kam na dovolenou k moři, když se vám stále nechce na tu samou pláž a na to samé místo? Samozřejmě, že si vše můžete vybrat a naplánovat sami, ale připravte se na to, že budete trávit hodiny na internetu u různých vyhledávačů, nebo absolvujete okružní cestu po všech možných cestovních kancelářích. Pokud však tohle nekonečné shánění všech informací není to, co chcete před dovolenou absolvovat, vše si zjednodušte. Informace čerpejte ze specializovaných cestovatelských webů. Aktuální tipy, kam na výlet najdete mimo jiné i na dalších serverech či sociálních sítích, jako je Facebook, Twitter či Youtube. Kromě fádních informací, jak je kde hezky, jaká pláž je písečná a která kamenitá, na těchto webech najdete i reálné zážitky a daleko podstatnější informace o ubytování, jídle, cenách i půjčovném aut.

Nechte si poradit

Pokud si tedy letos chcete nechat poradit od odborníků, podívejte na autovýlet.cz na Facebooku. Na webu najdete spoustu zajímavých tipů pro dovolenou. Navíc vás seznámí s tím, co na daném místě uvidíte, co byste rozhodně neměli vynechat a samozřejmostí jsou i skvělé tipy na výlety po okolí. Tento cestovatelský web existuje již pět let a každý den pro vás přináší stále nové informace. Sledovat jej můžete i jako autovýlet.cz na Twitteru a pokud vás přesvědčí spíše obraz, zavítejte na autovýlet.cz na Youtube. Díky tomuto kanálu se tak na chvíli přenesete na dané místo a smíte si prohlédnout například hotel, ve kterém se můžete posléze ubytovat.

cestování
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%