Casual outfit. Jak na to, aby slušel?
Ilustrační foto: pinterest.com

Casual outfit. Jak na to, aby slušel?

23. 5. 2017

Výraz casual se zabydlel ve většině článků o módě. Zjednodušeně řečeno, znamená něco jako neformální styl. Tedy styl, který má nyní většina lidí ráda: Pohodlí, jednoduchost, oblečení, ve kterém můžeme jít do práce, na nákup, na procházku.  

Casual je přesně to, co nyní nosí většina dam vyššího věku. Je velmi málo těch, které vyrážejí na běžné pochůzky v šatech, lodičkách, kloboucích, s elegantními kabelkami. Paní v kostýmcích je vidět rozhodně méně, než paní v tříčtvrtečních kalhotách, košilích, ležérních blůzách. Právě léto si většina žen bez pohodlného ležérního oblečení nedovede představit a místo toho, aby se nasoukaly do šatů a punčocháčů, volí lehké vzdušné kalhoty. Podobné je to u pánů. Těch, kteří vyrážejí do ulic v oblecích, je minimim, pokud samozřejmě nejde o muže pracující, kterým takové oblečení velí dress code, jež vyžaduje jejich povolání. Většina mužů v letech však chodí v džínách, plátěných kalhotách, ve svetrech, v tričkách.

Casual outfit. Jak na to, aby slušel? Zkrátka, neformální styl je pro tuto dobu typický a nelze se tomu divit. Současný životní styl seniorů je akční, rychlý a na kostýmky či boty na podpatku v něm moc místa není. Takže si dejme malou inspiraci dokazující, že casual outfity zralým dámám sluší a že je velmi dobře, že žijeme v době, kdy si je můžeme dovolit.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.