Hokojevými mistry jsou Švédové! Vítězem hokejové tipovačky se stala Jitka Kupsová!
Ilustrační foto: ingimage.com

Hokojevými mistry jsou Švédové! Vítězem hokejové tipovačky se stala Jitka Kupsová!

22. 5. 2017

Je dobojováno. Světovému hokeji po letošním Mistrovství světa vládnou hokejisté Švédska, kteří ve vynikajícím utkání porazili Kanadu. Hokejovou tipovačku zase ovládla paní Jitka Kupsová.

Hokejová tipovačka byla stejně napínavá jako finálový zápas Kanady a Švédska, který rozhodovaly až nájezdy. Dlouho kraloval průběžnému pořadí pan Otakar Štolba, který si více než týden udržoval několikabodový náskok před pronásledovateli. A vedl i před zapsáním posledního tipu na vítěze turnaje.

Většina soutěžících totiž tipovala, že zlato si odveze ze šampionátu kanadský tým. Stejně tipoval i Otakar Štolba. Jenže na vítězné Švédsko vsadila paní Kupsová a její sázka se jí vyplatila. Otakara Štolbu nakonec porazila o jeden jediný bod, celkově jich získala 111. Od redakce tak paní Jitka obdrží hlavní cenu - outdorový termohrnek Leifheit Sunset. Pan Otakar díky zisku 110 bodů a pan Vladimír Bláha se 109 body získají knižní ceny. Všem třem vítězům gratulujeme! Blahopřání rozhodně zaslouží i ostatní soutěžící, kteří po dobu dvou týdnů statečně vkládali své tipy a sledovali hokejové zápasy.

Bohužel, čeští reprezentanti na letošním šampionátu neuspěli. Jejich forma a předváděná hra nestačily na nejlepší týmy světa. Dvě mužstva ve finále - Kanada i Švédsko - jasně ukázaly, jak se dnes hraje nejlepší hokej. Strhující tempo, přímočará hra na bránu bez planých kombinací, lítý boj muže proti muži a skvělí brankáři.

Ovšem, hokej i hokejová tipovačka je jen hra. Příště to bude jistě lepší! A co bude příště? Tipovačku hokejovou vystřídá tipovačka tenisová. Už teď se můžete těšit!

soutěž Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%