Velká letní fotografická
soutěž právě začala!

Velká letní fotografická
soutěž právě začala!

26. 8. 2012

Máte rádi fotografování? A myslíte si, že k němu máte vlohy? Vyberte své nejlepší fotografické úlovky a zúčastněte se soutěže magazínu i60! Vyhrát můžete zajímavé ceny jako například externí paměť na ukládání fotografií, flash disky nebo fotorámečky.

"Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři, kteří v období od 27.8. do 28.9. vloží své soutěžní fotografie pomocí jednoduchého formuláře na stránce http://www.i60.cz/fotosoutez.html (rubrika Fotosoutěž v sekci sekci Zábava - pozn. redakce). Každý soutěžící může vložit maximálně tři své fotografie," říká redakční manažer Jan Raška s tím, že redakce si vyhrazuje právo odstranit fotografie špatné kvality či nevhodného obsahu.

Soutěž má název KRÁSY ČESKA, tématem fotografií může být tedy česká příroda, mohou to být fotografie z dovolené v České republice, ale například i snímky vašich zahrádek, skalek nebo míst, které máte rádi. Fotografie se řadí od nejlepších po nejméně zdařilé, dopředu se tak budou posouvat fotky s největším počtem hlasů. Vítězové soutěže budou vyhlášeni 1.10. 2012.

O výhercích rozhodnou sami čtenáři, a to kliknutím na hlasovací "palec" pod zvoleným obrázkem. V případě stejného počtu hlasů vybere vítěze redakce. Hlasovat mohou i nepřihlášení čtenáři. Každé fotografii je možné dát maximálně tři hlasy.

Vyražte tedy do přírody, anebo alespoň provětrejte své fotoarchivy. Věříme, že výsledkem bude výběr krásných snímků, které si zaslouží, aby je viděli i další čtenáři.

Pěkný zbytek léta přeje redakce magazínu i60!

fotografování soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.