Jak vybrat vhodnou předplacenou kartu?
Ilustrační foto: usetreno.cz

Jak vybrat vhodnou předplacenou kartu?

11. 7. 2017

Přemýšlíte nad změnou svého stávajícího mobilního operátora? Chcete změnu, ale máte strach z neprozkoumané půdy? Ztrácíte se v množství nabídek nových virtuálních operátorů? Lámete si hlavu nad tím, jestli je pro vás výhodnější předplacená karta nebo neomezený tarif? Přinášíme vám přehled výhod předplacenky a srovnání třech virtuálních operátorů.

Výhody předplacené karty

Předplacená karta se pro své kladné stránky stala jednou z nejvyužívanější formou jak zaplatit vaše mobilní služby. Vše funguje tak, že si dopředu zaplatíte tarif, který pak následně za veškeré provolané minuty, propsané SMS a prosurfované data utratíte. Na trhu s předplacenými kartami existuje veliký výběr tarifů a je jen na vás, který z nich se pro vás stane tím nejvýhodnějším. 

A jaké jsou ty hlavní přednosti předplacené karty?

1. Nikdo nezná vaše údaje, jste v naprosté anonymitě. To znamená, že po vás nikdo nebude chtít ani váš záznam v registru dlužníků, pokud tedy nějaký máte.
2. Veškeré vaše výdaje máte plně pod kontrolou. Kolik peněz si zaplatíte, tolik taky utratíte. Nikdy vás tak nemůže zaskočit složenka s vysokými čísly za telefonní služby z minulého měsíce.
3. Nejste vázání žádnou smlouvou na dlouhé měsíce či roky dopředu. 

Hop na KlokanMobil

KlokanMobil má ve své nabídce nejen tarif, ale i předplacenou kartu, kdy můžete volat i psát od 0,50 Kč. Přenos čísla je navíc zcela zdarma. Měsíční poplatek činí pouze 35 Kč. Mezi jeho hlavní výhody patří fakt, že si ke Klokanovi můžete převést také elektřinu a tím ušetřit i na volání. A jak je to se signálem? KlokanMobile využívá síť Vodafone, což tedy znamená, že všude tam, kam se dovoláte s Vodafonem, tam se dovoláte i s KlakonMobile. 

Oskarta bez skrytých kudrlinek

Oskarta je výhradně předplacená karta, která vám umožní psát a surfovat na internetu za výhodné ceny. To tedy znamená, že si sami dobijte, kolik uznáte za vhodné. A to zcela bez háčků, jelikož operátor nemá žádné skryté podmínky, podle kterých byste se museli řídit. Volání stojí 2 Kč za minutu, bez rozdílu sítě. Například 200 MB mobilního internetu vás vyjde na 77 Kč měsíčně. A jestli má Oskarta něco společného s Vodafonem? Ano, jde o virtuálního operátora Vodafone. Prodejny Vodafone však Oskartu neprodávají, ani neposkytují péči zákazníkům Oskarty. Dobíjení Oskarty tak můžete provést online platební kartou v internetové samoobsluze na moje.oskarta.cz nebo na terminálech s dobíjecím kuponem Vodafone. 

ČEZ mobil podle vás

Mobilní operátor ČEZ mobil funguje tak, že si sami nastavíte tarif podle toho, aby přesně odpovídal intenzitě vašeho volání, psaní SMS nebo používání mobilního internetu. Záleží jen na vás, jak si ho přizpůsobíte ke svým aktuálním potřebám. Navíc si toto nastavení můžete kdykoliv změnit. Pokud se stane, že nevyčerpáte všechny minuty, SMS a data, převedou se vám automaticky do dalšího měsíce. Jelikož máte vše přednastavené, nestaráte se o dobíjení. Už vám tedy nikdy nedojde kredit v ten nejméně vhodný okamžik. Hovory se vám po první provolané minutě účtují po vteřinách, nezaplatíte tak nic navíc. Svoji útratu si můžete snadno ohlídat prostřednictvím Infolimitu, který si snadno nastavíte přes internetovou samoobsluhu nebo přes mobilní aplikaci ČEZ ON-LINE. Když pak vaše měsíční útrata dosáhne 80 % a posléze 100 % vámi nastaveného limitu, přijde vám informační SMS.

mobily
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%