Divadlobraní v Národním
přinese lacinější lístky

Divadlobraní v Národním
přinese lacinější lístky

26. 8. 2012

Pražské Národní divadlo pořádá na začátku letošní sezony tradiční akci Týdny divadlobraní. Ta nabídne až o čtyřicet procent levnější lístky na balet, operu a činohru Národního divadla, než budou po zbytek roku, ve čtvrtek to Mediafaxu sdělil PR pracovník divadla Ondřej Palouš.

Od 27. srpna do 9. září 2012 tak budou mít diváci možnost koupit si vstupenky na libovolné zářijové představení Národního divadla o celých 40 procent levněji, než je běžné. Takto zvýhodněné vstupenky na balet, operu nebo činohru budou dostupné ve všech pokladnách Národního divadla.

„Týdny divadlobraní poslouží našim příznivcům jako ochutnávka nové, 130. sezony, navíc za velmi zajímavých cenových podmínek,“ uvedl ředitel Národního divadla Ondřej Černý s tím, že je to zároveň šance pro diváky vidět představení, která jsou v jiných měsících často beznadějně vyprodaná.

V zářijovém programu na diváky čeká mimo jiné činoherní komedie Bláznivý den aneb Figarova svatba s Richardem Krajčem, Ionescův Nosorožec s Davidem Prachařem, výpravná opera Hoffmannovy povídky v režii Ondřeje Havelky, Carmen v režii Zdeňka Trošky, či populární taneční večer Brel – Vysockij – Kryl / Sólo pro tři.

divadlo festival
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.