Staří akční svalovci se sejdou
opět ve filmu Postradatelní 2

Staří akční svalovci se sejdou
opět ve filmu Postradatelní 2

27. 8. 2012

Stará známá partička akčních hrdinů v podání Sylvestera Stallona, Jasona Stathama, Dolpha Lundgrena, Bruce Willise i čínského mistra bojových umění Jet Liho, kteří se po letech objevili pohromadě v americkém akčním snímku Postradatelní, se nyní vrací na plátno v jeho pokračování. I nyní si s nimi zahráli Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger či Chuck Norris, nově se objevila čínská herečka Yu Nan. Snímek Expendables: Postradatelní 2 představila na projekci v Praze společnost Bontonfilm, do kin přijde 6. září.

První díl měl premiéru předloni, u fanoušků na serveru csfd.cz získal 76 procent; přesto ho v českých kinech tehdy zhlédlo jen necelých 90 tisíc diváků. Větší úspěch však měl ve světě. "Dvojka" příběhu podceňovaných vysloužilců, narychlo povolaných, aby spasili svět, měla proto vyšší rozpočet. Slibuje lepší podívanou, o čemž na serveru csfd.cz svědčí hodnocení 84 procent.

Stará parta se sejde opět poté, co je tajný agent povolá, aby jim zadal zdánlivě jednoduchou zakázku. Ačkoliv vypadá jednoduše, akce se příliš nevydaří a jeden z nich zemře. Jeho parťáci se ho rozhodnou pomstít přímo na místě, tedy na nepřátelském území, kde mají mizivou šanci na úspěch.

Rozpoutají peklo a přitom zajistí pět tun plutonia, ukrytého v podzemí. „V předešlém dílu si Schwarzenegger zahrál epizodní roli, nyní jsme si poprvé v kariéře mohli zahrát společně,“ komentoval to Stallone, který se podílel na scénáři.

Snímek natočil režisér Simon West, který omezil počítačové triky a vsadil na výkony kaskadérů. Jeden z nich při loňském natáčení v Bulharsku zemřel – tvůrci mu proto film věnovali.

film Hollywood premiéra
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.