Sledujte programy ČT1 a ČT2 zpětně přes internet
Ilustrační foto: pixabay.com

Sledujte programy ČT1 a ČT2 zpětně přes internet

22. 8. 2017

Utekl vám v televizi nějaký pořad, který jste chtěli vidět? Nebo vám přijde, že ty nejlepší filmy vysílají pozdě v noci, kdy už musíte spát, abyste zase ráno vstali? Nemusíte se vázat na pevný program, podle nějž se řídí televize. Na internetu se dají pořady zhlédnout i zpětně. Počítač vám dává spoustu možností. Můžete přes něj komunikovat se svými blízkými, číst nejnovější zprávy či sledovat televizi. Ptáte se, proč byste se dívali na televizi na počítači, když vám na stěně v obývacím pokoji visí velká obrazovka? Důvodem je možnost pouštět si různé pořady nezávisle na čase.

Pusťte si, co dávali před týdnem
Pokud vám v televizi uteče nějaký dobrý film, pomoc je poměrně jednoduchá. Na internetu funguje spousta webových stránek, kde se lze na filmy zdarma online dívat. Horší je to v případě autorských seriálů a pořadů, které nejsou vysílané jinde než na konkrétní televizní stanici. Ty se zpravidla nedají dohledat tak snadno. Můžete se na ně ale podívat na webu Spustit.cz. Spustit.cz je web, který umožňuje sledovat pořady z desítek televizních programů. Najdete zde nejen české stanice, ale také slovenské a britské, což je další výhoda – ty si na televizi v obývacím pokoji jen tak nenaladíte, nespoléháte-li na satelitní vysílání. Programy tady lze sledovat jak v reálném čase, tak zpětně – připravený je třeba ČT1 archiv.

Zhlédněte ČT1 a ČT2
Kromě jiného je možné na webu najít ČT1 a ČT2 archiv. Bez problémů si zde pustíte i pořady, které se v televizi vysílaly již před měsícem. V programu se dá vyhledávat buď podle data, nebo dle abecedy. Na vybraný pořad pak pouze kliknete, otevře se vám přehrávač a video se spustí. Víte, co je také velkou výhodou internetového přehrávání? Nemusíte sledovat reklamy a pauzu si uděláte, kdykoliv budete chtít. Video lze pozastavit. Případně můžete kousek zhlédnout dnes a zbytek dokoukat zítra. Sledování televize online má své výhody.

Česká televize televize
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%