Konec prázdnin

Konec prázdnin

28. 8. 2012

I když je pořád pěkné počasí, dny se už znatelně krátí a večery jsou o poznání studenější než v minulých týdnech. Školní budovy se probouzejí z letního spánku a připravují se na začátek školního roku a hlavně na děti, které se již brzy vráti z prázdnin do školních lavic, plné dojmů a zážitků nepřeberných.

Ten čas je specifický, všichni to pamatujeme, že poslední týden srpnový nám voněl již po pastelkách, sháněly se obaly na sešity, kružítka i cvičky "Jarmilky" a spousta jiných školních potřeb. Co je to za čas, kdy dozrává ovoce všeho druhu, plánují se poslední prázdninové výlety, vše kolem nás voní ještě létem, ale vůně léta se již mísí s vůní nové brašny prvňáčka, který zatím jen tuší věci příští. To je konec prázdnin, neúprosný konec her sportovních, výletů a dovolených, pobytů u babičky na vsi, ale i u moře, koupání i večerního letního toulání, táboráků i brigád a také pozdního ranního vstávání.

Tak je tu zas nový školní rok, přeji všem dětem, ať už jsou to prvňáčci, čtvrťáci či maturanti, ať se jim další rok učení vydaří, ať mají ve škole o čem vyprávět, protože z prázdnin mají jistě dost zážitků, s kterými se rády pochlubí svým spolužákům. Je konec prázdnin, je čas, kdy se znovu vrátí do školních lavic. Tak, ať se všem daří!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.