Můj pohled na život
ilustrační foto: pixabay.com

Můj pohled na život

3. 9. 2017

K uveřejnění tohoto příspěvku mě inspirovala středeční debata na zdejším Ringu. Jde o myšlenky, které jsem sepsala před lety, ale pro mě mají stále svou platnost. Třeba zaujmou i někoho jiného.
Nehlásím se k žádnému náboženskému přesvědčení, protože jsem dospěla k vlastnímu pohledu na život a zjistila, že se mi díky němu žije na tomto světě mnohem lépe.
Už vím, že jakékoliv ustrnutí u toho jediného, pravého a pravdivého je zhola nemožné, pokud chci ve zdraví přežít. Život je ZMĚNA. Dotýká se také zákonů vesmíru. I ty se mění, alespoň pokud jde o náš lidský pohled na ně.
Mockrát jsem si myslela, že „tahle jediná kniha, tohle jediné učení“ je vrcholem poznání. Ukázalo se, že je to mnohem jednodušší, než to na první pohled vypadá. Přestala jsem hledat, a přesto jsem nacházela. Nejdříve mě to vyděsilo, protože to znamenalo ztrátu JISTOTY, a o tu my, lidé, přicházíme moc neradi. Jakmile jsem pochopila, že jedinou jistotou je NEJISTOTA, začala jsem zažívat krásu do té doby nevnímanou.
Každá chvíle má své KOUZLO, každá událost mi přináší POSELSTVÍ, ze kterého vyplývá jediný zákon – LÁSKA. Kde platí tento zákon, tam není třeba jiných zákonů. Alespoň pro mě a v této chvíli.
I já se měním ...

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.