Nové informace k akci ekolo Senior Tour
Ilustrační foto: ingimage.com

Nové informace k akci ekolo Senior Tour

3. 9. 2017

Naše velká sportovní akce s názvem ekolo Senior Tour se blíží. Proto přinášíme několik nových informací, které jsou důležité nejen pro účastníky, ale i čtenáře, kteří se budou chtít akce zúčastnit alespoň pasivně.

Oproti původním plánům nastalo několik změn. Startuje se v pondělí 18. září, ovšem ne ze Staroměstského náměstí, jak jsme původně plánovali, ale přímo z půjčovny společnosti ekolo.cz, která je partnerem akce. Je to z toho důvodu, že redakce bude mít kancelář na Staroměstském náměstí až od konce září, tedy nebudeme mít v den startu na tomto místě žádné zázemí.

Pokud bude chtít někdo ze čtenářů povzbudit naše cyklisty, musí tedy dorazit do půjčovny elektrokol v Praze 6, ulice Milady Horákové 108. Je to cca 150 metrů od stanice metra Hradčanská (vystoupíte z metra a dáte se pěšky ulicí Milady Horákové po směru tramvaje směrem ke stadionu Sparta). Peleton odstartuje z tohoto místa kolem 10.00 hodin a vyráží do Poděbrad, což je první místo, kde cyklisté přespí, a to v Hotelu Junior.

Na trase dochází k jedné změně. Následující den cyklisté nepojedou do Přelouče, kde jsme nesehnali ubytování, cílovou stanicí druhého dne bude Penzion Žlebská Lhotka. Třetí den bude nejtěžší. Cyklisty čeká 75 km dlouhá trasa do Litomyšle, kde budou ubytováni v Penzionu Jízdárna Suchá. Po tomto náročném dni si budou moci naši sportovní vyslanci trochu odpočinout, cesta do Moravské Třebové bude dlouhá jen cca 35 kilometrů, tento úsek je nejkratší. Ubytování Moravská Třebová je na Náměstí T.G. Masaryka. Poslední úsek celé Tour měří cca 60 km, cílovou stanicí je Penzion No.1 v Olomouci.

Celou trasu si můžete prohlédnout zde: https://mapy.cz/s/20FsR. Pro zájemce - mapu lze myší zvětšit, je tedy možné zjistit detail trasy. Zájemci z řad čtenářů se tak mohou připojit k "elektrocyklistům" na svých bicyklech a část trasy absolvovat s nimi. Stejně tak se kdokoli ze čtenářů může s účastníky ekolo Senior Tour sejít v některém z uvedených penzionů. Věříme, že budou po trase houfy příznivců... Hledáme také dobrovolníky, kteří nám pomohou s převozem osobních věcí cyklistů. Konkrétně jde o trasy Litomyšl - Moravská Třebová a Moravská Třebová - Olomouc. Zájemci se mohou hlásit buď prostřednictvím komentáře u tohoto článku, anebo na adrese i60@i60.cz. Děkujeme!

Sportu zdar a cyklistům zvlášť!

 

sitauce.jpg

 Z tohoto místa odstartuje ekolo Senior Tour 2017

 

ekolo
Hodnocení:
(4 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%