Domácí vinotéka
Ilustrační foto: pixabay.com

Domácí vinotéka

4. 9. 2017

Milovníci vína jistě vědí, že péče o dobré víno není vůbec jednoduchá. Pokud si svoji oblíbenou skleničku chcete náležitě vychutnat, musíte podniknout nezbytné kroky ještě před samotnou konzumací. Jestli vám na víně opravdu záleží, určitě přemýšlíte nad možnostmi jeho uskladnění. Pro ty, kteří nevlastní vhodné prostory, existuje jediné možné řešení. Domácí vinotéka. Jednoduše ji postavíte do haly, umístíte do ní to nejlepší víno ze sbírky a už se jen kocháte pohledem, který se nikdy neomrzí. Moderní domácí vinotéka láká k tomu, abyste láhev vytáhli a vychutnali si ji, kdykoliv budete chtít.

Proč je chladnička na víno tak oblíbená
Jak je známo, každé víno potřebuje svoji ideální teplotu. Ne každý je však šťastným vlastníkem sklepa s příznivými podmínkami k uchování oblíbeného nápoje z lahodných hroznů. Moderní doba přináší skvělé věci. Jednou z nich je bezesporu stále oblíbenější chladnička na víno. Tenhle spotřebič dokáže vykouzlit atmosféru, kterou víno potřebuje. Automatické chlazení, několik různých teplotních zón a v neposlední řadě i stylový design dělají z těchto spotřebičů nedocenitelné pomocníky v každé domácnosti.

Vinotéky Dunavox se o víno dokážou postarat
Chcete-li dopřát vínu opravdovou péči, jen těžko byste hledali většího specialistu, než je firma Dunavox, největší prodejce vinoték na celém evropském kontinentu. Kvalitní vinotéky Dunavox myslí opravdu na vše. Disponují antivibračním kompresorem, uhlíkovým filtrem, regulací vlhkosti a možností přitápění na požadovanou teplotu. Že tomu nerozumíte? V tom je právě ten fígl. Vinotéky Dunavox myslí a pracují za vás, takže na vás zbývá ta příjemnější část. Ničím nerušená konzumace oblíbeného vína skladovaného s nejlepší možnou péčí. Uživatelsky ceněné vinotéky Dunavox se pyšní nejširší nabídkou vestavných i volně stojících modelů.

víno
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%