Buďte "Profibabi" - nabídněte rodinám hlídání dětí
Ilustrační foto: ingimage.com

Buďte "Profibabi" - nabídněte rodinám hlídání dětí

20. 1. 2018

V České republice jsou tisíce rodin i svobodných matek, které hledají výpomoc při hlídání dětí. Jde buď o předškoláky, jejichž maminky se vrátily po mateřské dovolené zpět do zaměstnání, ale i děti školního věku, pro které hledají rodiče doprovod ze školy domů či na kroužky. Rodiny často hledají náhradní babičky, které mohou děti pohlídat, pomoci s doučováním a třeba i zastat vybrané domácí práce – vyžehlí prádlo, upečou koláč, vyvenčí psa apod.

Na druhé straně je tisíce žen v penzi a také vdov, které by rády využily příležitosti dostat se do společnosti, vypomoci rodinám s dětmi a samozřejmě finančně si přilepšit pravidelným či příležitostným hlídáním, doučováním či úklidem.

„Profibabi“, nový projekt portálu i60, tyto dvě skupiny propojuje – pomáhá rodinám najít spolehlivého a zkušeného společníka pro chvíle, kdy rodiče nemohou hlídat, a ženám v seniorském věku umožňuje být stále aktivními a společensky prospěšnými.

Jak Profibabi funguje?

Jste-li seniorkou a chcete nabídnout své služby rodinám, musíte se nejprve zaregistrovat a přihlásit na portále i60.cz a dále vyplnit příslušný registrační formulář se základními údaji o své osobě. Poté můžete na stránce Profibabi vkládat své inzeráty s konkrétními nabídkami, které budou  k dispozici pro zájemce ze strany rodin. Vkládání inzerátů pro Profibabi je nyní ZDARMA.

Pokud jste rodičem a hledáte pro svou ratolest hlídání, doučování anebo ženu pro vybrané domácí práce, můžete si také vložit inzerát s poptávkou (po úhradě poplatku ve výši 200 Kč), nebo odpovědět na vybraný inzerát, který vyhovuje vašim požadavkům. Pro vkládání inzerátu musíte být registrováni a přihlášeni na i60.cz.

Staňte se Profibabi

Jste v důchodu, máte čas, chcete se dostat do společnosti a ještě si přivydělat? Staňte se Profibabi! Aktivita je v seniorském věku nejdůležitější.  Proč sedět doma a naříkat, že nemáte v důchodu příležitost s někým si popovídat. Právě Profibabi vám tuto přílležitost nabízí. Můžete pomoci mladým rodinám i sobě. Právě kontakt s lidmi a ještě k tomu s mladou generací udržuje lidi v seniorském věku v dobré psychické kondici.

Hlídání, doučování dětí, ale i výpomoc s domácími pracemi hledají rodiny po celé České republice. Nabídnout své služby proto mohou na Profibabi  i ženy z menších měst.

Máte zájem stát se Profibabi? Klikněte na tento odkaz.

 

 

práce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%