Dieta s hormonem HCG
dle hollywoodských hvězd

Dieta s hormonem HCG
dle hollywoodských hvězd

30. 8. 2012

Filmové hvězdy musí mít stále dokonalou postavu, nejlépe bez jediného gramu tuku. Dopřejte si stejnou možnost zhubnout přebytečné tukové vrstvy na problémových partiích stejně jako Britney Spears či Renée Zellweger.

Turbo-hubnoucí efekt je v současné době velkým trendem a nejen mezi hollywoodskými hvězdami. V poslední době se všechny filmové hvězdy zaměřují na hormonální dietu, která je založena na hormonu HCG.

Hormony mají tu speciální vlastnost, že dokáží s tělem pracovat trochu jinak než běžná dieta založená na omezení stravy nebo pravidelném cvičení. Hormon HCG nastartuje v těle hubnoucí proces zaměřený především na problémové partie.

 

Hubnutí, kde potřebujete

„Hormon HCG působí zpětnou vazbou na centrum sytosti a hladu v mozku. Hypothalamus pak posílá tělu signál, aby nemělo hlad a mělo více energie.“ říká MUDr. Monika Golková, primářka A2C Anti-Aging Clinic. Stává se tak mnohem jednodušší držet dietu, která je prakticky bez tuků a sacharidů. Zároveň malé množství placentárního hormonu působí přímo energicky a větší energie vás tlačí k pravidelnému pohybu. Takže hubnete zdravě a přirozeně.

Z hlediska dlouhodobého udržení vysněné tělesné hmotnosti je ale potřeba, abychom se stravovali dlouhodobě správně a netrápili se hladem. Proto hvězdy jako je Angelina Jolie a Brad Pitt pravidelně podstupují ALCAT test – nejrozsáhlejší test na zjištění potravinových intolerancí pocházející z USA. V současnosti se jedná o světově uznávaný test, který můžete nyní exkluzivně podstoupit na A2C Anti-Aging klinice. Otestování až 300 druhů potravin, chemických látek, barviv, plísní a léků pomáhá vyřešit celou řadu problémů. Od trávících a souvisejících s nadváhou, přes bolesti hlavy, deprese, kožní problémy a nedostatek energie.

dieta hubnutí
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.