ETA nabízí na své nové spotřebiče
prodloužení záruky až na deset let

ETA nabízí na své nové spotřebiče
prodloužení záruky až na deset let

31. 8. 2012

Společnost ETA, nejdůvěryhodnější česká značka domácích spotřebičů, spustila kampaň s názvem „Prodlužka“. Na své aktivní portfolio produktů nabízí ETA prodlouženou záruku nad rámec zákonné doby, a to až na deset let.

„Kvalita a vysoký výkon, to je to, co zákaznice v dnešní době oceňují na výrobcích společnosti ETA. Prostřednictvím naší kampaně Prodlužka chceme našim zákaznicím dát dárek v podobě prodloužené záruky, a tak jim poděkovat za jejich přízeň české značce.“ „Prodlužka umožní zákazníkům využít výhody a výkony produktů ETA v nadstandardní prodloužené záruce“, říká Jiří Pathy, předseda představenstva společnosti ETA.

"Prodlužka" se vztahuje na výrobky zakoupené od 1. 5. 2012. Pro její aktivaci a získání výhod této jedinečné služby stačí, aby zákazník navštívil do 30 dnů od zakoupení výrobku webové stránky www.eta.cz/prodluzkazaruky, kde v sekci Prodlužka záruky ETA vyplní krátký registrační formulář dle instrukcí a získá certifikát prodloužené záruky na svůj zakoupený spotřebič. Pokud zákazník Internet nevlastní, může registraci provést na podnikové prodejně ETA (seznam je na www.eta.cz/prodluzkazaruky), kde mu bude „Certifikát“ vygenerován.

Prodlužka společnosti ETA prodlouží zákazníkům garanci a roky spokojeného užívání výrobků značky ETA.

ETA tradiční značky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.