Jak dopadnou volby? Vyzkoušejte si volební tipovačku!
Ilustrační foto: facebook.com

Jak dopadnou volby? Vyzkoušejte si volební tipovačku!

9. 10. 2017

Dokázali byste odhadnout, jak dopadnou letošní volby do Poslanecké sněmovny? Kdo bude vítězem voleb a které strany se do parlamentu nedostanou? Vyzkoušejte si, jak rozumíte české politické scéně v naší volební tipovačce!

Na portále i60 jsme pro své čtenáře připravili již několik tipovacích soutěží, které se zatím vždy týkaly sportu - tipovali jsme na výsledky fotbalových či hokejových šampionátů, tenisových grandslamů, olympiády či mistrovství světa v biatlonu. Protože na chatu probíhají před volbami poměrně vášnivé diskuse o české politice, rozhodli jsme se připravit pro vás Volební tipovačku. Tipněte si na to, jak dopadnou volby do poslanecké sněmovny, které se konají ve dnech 21. - 22. září.2017. Tipovací soutěž je bezplatná, vyhrát můžete pěkné knižní ceny!

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Tipovací soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři (registrovat se můžete zde). Podmínkou soutěže je odpovědět na všechny otázky uvedené na stránce Tipovačka. Odpovídat je nutné pouze číslem, textové odpovědi nebudou uznány. Číslo, které máte u odpovědi použít, je vždy uvedeno v závorce, např.: Bude vítězem voleb hnutí ANO? (pro ano uveďte 1, pro ne uveďte 2).

Tipovat lze až do 20. října 20.00 hodin.

Vítězi tipovačky se stanou soutěžící s nějvětším počtem bodů. Ty budou sečteny poté, co budou známy oficiální výsledky voleb. Při rovnosti bodů rozhodne o vítězi soutěže los. Tři soutěžící s největším počtem bodů získají knižní ceny, půjde o tyto tituly: Retro ČS, Miroslav Stingl - Mayové, jejich civilizace a zánik světa, Eva Hölzelová - Hvězdná obloha.

Tipovačka volby
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.