U Sněhurky
Foto: archiv autorky

U Sněhurky

12. 10. 2017

Tak jsme s Megí a Lukym zas vyrazili na výlet. Ač byl tentokrát krátký, spíš jen za humny, opět nás obohatil. Již po výstupu z tramvaje Luky uviděl za výlohou DVD s filmem Vlk. A protože máme k těmto divokým zvířatům oba vztah, Luky navíc i díky šamanskému putování, zakrátko DVD s filmem  jsme měli oba v baťohu a těšili se, jak tento den zakončíme shlédnutím filmu.

Nicméně jsme si den užili. Prošli jsme areál Loučky u Litvínova, kde je sice mj. dnes už chátrající letní kino, ale poblíž pohádkový les. A v něm jsme si opět potvrdili, jak moc pro nás oba znamená naše přátelství, že je důležitější, než všechny prachy světa.

Prošli jsme chatovou osadu 7 trpaslíků, a děti, které tam byly, na nás koukaly jako na přízrak... Asi ještě neviděly dospěláky, kteří se umí vrátit do dětství. Megí s námi tu hru ochotně hrála, řekla bych, že ona nic nepředstírala, a zatímco my vyhlíželi Sněhurku, ona spíše z okénka vyhlížela pejska, protože její hárání se blíží... A jelikož se hned ráno vyválela v trávě a byla celá urousaná, byl jí přidělen příbytek Šmudly. V jednu chvíli jsme jí přivřeli vrátka, ale svou mňamku přece jen dostala za to, že s námi držela "basu"...

Jindy s Lukym můžeme jen tak mlčet, ale souzníme. Spolu, s přírodou, s Megí.

Den jsme oba zakončili zhlédnutím filmu o nečekaném přátelství s vlky.

Jsou ale dny, kdy se třeba dlouho nevidíme kvůli práci, a tak si musím vystačit s Megí, někdy i bez přírody, to když třeba nepřeje počasí. Nebo vezmu kolobrndu a Megí má tak tělocvik a trošku pohybu, který jí jen prospěje. Má kolobrnda se jmenuje Světluška, no řekněte, milé to jméno.

Tuhle jsme si vyšly sice v dešti, ale Megí vyfásla pláštěnku a šlo se. Skončily jsme "pod mostem", ale protože Megí usoudila, že tam žádné mňamky nenajde, cupitala do města, kde jsme se setkaly s umělou inteligencí...

Chytrá síť prý, Megí by utrousila, chytřejší pes jsem já... A kráčejíce mezi kapkami deště jsme došly k domovu do teploučka.

Važme si přátelství, tepla domova, to nám žádná chytrá síť nenahradí.

A protože raději "hovořím" snímky, než slovy, nahlédněte. A mějte krásný vybarvený podzim.

                                 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.