Sexuální predátor
ilustrační foto: pixabay.com

Sexuální predátor

6. 11. 2017

Donedávna jsem nevěděl, kdo to je. Ale média mě poučila: je to muž tak posedlý sexem, že neustále obtěžuje všechny ženy (někdy naopak muže) v okolí, sexuálně na ně útočí, dělá jim nemravné návrhy, jistě i posunky, a dokonce je osahává či vybízí, aby se osahat nechaly(i). Já predátora ze svého okolí neznám, i když myslím, že Honza Paleček, můj spolužák na gymnáziu, asi predátorem byl, neboť neustále vedl oplzlé řeči, děvčatům zezadu – ne, to ne! co si to myslíte?! – zezadu jim šeptal nemravné návrhy nebo aspoň vulgární slova a pak nám o tom v šatně referoval.

Jen za letošek se objevil minimálně jeden hollywoodský herec, jeden americký režisér a jeden britský ministr, kteří do predátorské tlupy jednoznačně patří. Referují o tom noviny i televize.

Ne náhodou to jsou úspěšní a bohatí muži. Chápu, že když má muž peníze, docela dost peněz, tak že jej některé ženy začínají spontánně milovat, tak nějak samy od sebe se do něj zahledí a on je to vlastně takový báječný člověk. No a k tomu nějaké peníze samozřejmě má, to zas jó, ale když on je prostě tak neodolatelný… No ona neodolatelná je ta vůně peněz, že ano. K tomu vůně charismatického a úspěšného muže, čili něco, co já v životě neucítím ani u Gotta, natož u Zemana, ale ženy ano.

 

Avšak zpět k predátorským celebritám. Nejdřív si jedna stará herečka vzpomněla, že když byla mladá herečka, tak ji režisér poplácal po zadku a navrhl, ať jde s ním do postele. (Ona šla, protože nevěděla, proč jí to navrhl.) Postupně se pak přidávají další herečky, později i asistentky, a už se objevila i pokojská z hotelu. Já nechci zlehčovat, že ženy jsou opravdu někdy vystaveny násilí a ještě častěji sexuálním návrhům, jen vždycky žasnu nad tím vývojem. Vzpomínají si ženy nejrůznějšího věku, bydliště a postavení a chudák celebrita (která si o tom nepsala deník) teď neví, co je pravda a co ne. U některé tvrdí, že se mu sama nabízela, ale tomu uvěří jen soudce muž, nikoliv žena. Na muže nepůsobí eroticky, když přijdete týden nemytá, neučesaná a v bramborovém pytli, ale jakmile přitančíte v lodičkách s krásně načechranými vlasy, celá usměvavá a voňavá, s odvážným dekoltem a krátkou sukénkou, tak ani nemusíte točit kabelkou a hormony z boží přírody, ty svině maličký, to zařídí tak, že se skoro v každém muži něco sepne – akorát že ne každý dělá hned konkrétní návrhy ani nikoho neplácá. Takže predátor si to možná jen někdy špatně vyloží a domnívá se, že první sexuální návrh vlastně učinila žena jemu. No ale vysvětlujte to, má mít zábrany a při nejhorším se na chvíli vzdálit do záchodové kabinky, že.  

Na rozdíl od predátorských celebrit jsem nikdy neslyšel, že by Honzu Palečka někdo po letech žaloval. Asi zas takový predátor nebyl. Zato  v případě známých a úspěšných mužů se to může stát i s padesátiletým odstupem jako u jednoho filmového producenta. Anebo zcela nedávno, jak jsme teď viděli v případě devadesátiletého bývalého amerického prezidenta Bushe (zas ten zadek! když on se vážně někdy pohybuje před vámi jako by to byla podávaná ruka). Žaloby jen prší, ženy si to užívají a minimálně polovina všech mužů bledne.

V neděli přišla moje žena do kuchyně a sdělila mi, že si právě vzpomněla, jak jsem ji před padesáti lety osahával na zadku. To nám bylo kolem osmnácti. Asi mě chce žalovat. No já si na to opravdu nevzpomínám, ale stát se to mohlo. A soudu bude jedno, že si na to nevzpomíná pachatel, důležité pro něj je, že si na to vzpomněla oběť. Zřejmě očekává vysoké mimosoudní vyrovnání. Ale půlku domu a auta už má, protože se mezitím stala mojí ženou. A je zajímavé, že si na to vzpomněla zrovna ten den, kdy jsem jí odmítl loupat jablka s výmluvou, že mě loupe v zádech. Takže asi pomsta, čemuž se u ženských nemůžeme divit. (Ona když vyvane ta vůně peněz, tak mohou nastoupit úplně jiné priority, třeba ta jablka.)

Naše hezká sousedka Zuzana, pouze o generaci mladší než já, už oznámila, že jako prevenci proti dotěrným mužům (a sousedům zvlášť), se na mou radu přestala mýt a chodit ke kadeřnici. Naopak, začala se oblékat jako na pole a před odchodem z domu si ještě pomaže obličej blátem. Bohužel to prý má opačný účinek: muži na ni sice již obdivně nezírají jako dříve, nýbrž ji hned objímají, aby ji utěšovali, že se zas bude mít dobře. Prostě zmatek.

A nové zprávy ze světa celebrit přicházejí. Naposledy byla žaloba zdůvodněna jako „sexuální útok“, což údajně spočívalo právě v tom plácnutí po zadku. (Já s poplácáváním vůbec nesouhlasím a nikdy jsem to – kromě své ženy - nepraktikoval, leč nechápu, jak to lze nazvat sexuálním útokem a požadovat v přepočtu milióny korun.) Teď zbývá, aby se muž na ženu „významně zahleděl“, což si vyloží jednoznačně jako sexuální výzvu – a další žaloba je na světě. Už to je skoro jako s tou rovnoprávností, kdy si muž v USA musí dát setsakra pozor, aby nepřidržel dveře nějaké feministce. Už totiž padly žaloby. Mně se to stát, tak příště bych jí nepřidržel dveře otevřené, ale naopak zavřené, a držel bych a držel! Ať zkusí říct, že jsem ji nezrovnoprávnil. To by opravdu mohla skončit jako nějaký chlap (nějaký menší a lehčí než já!) – dostala by na budku.

Co se bude dít dál? Myslím, že my muži bychom měli přejít do protiútoku. Například to loupání jablek je určitě skrytá erotická výzva, což mě v neděli tak zaskočilo, až mi zaskočilo. Dostat jablečnou šlupku z průdušnice, to vám musí někdo dát pořádnou šlupku do zad, ale já věděl, že když to udělá žena (což neprozřetelně udělala), tak ji mohu žalovat zas já. Protože co je plácnutí po zadku proti takové herdě do zad, že jo? Pro muže skoro neexistuje jednoznačnější sexuální výzva. Doufám, že mi to ostatní muži potvrdí.

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%