Objednejte si kalendář na rok 2018 s fotografiemi a básněmi našich čtenářů
FOTO: Jana Míčová

Objednejte si kalendář na rok 2018 s fotografiemi a básněmi našich čtenářů

3. 12. 2017

Portál i60 vydává již třetí rok po sobě nástěnný kalendář s fotografiemi, jejichž autory jsou sami čtenáři. Ti v průběhu celého letošního roku vkládali své snímky do fotosoutěží a právě z vítězných fotografií je sestaven i kalendář na rok 2018.

Celkem bude v kalendáři 36 snímků (u každého měsíce tři) a jejich autory jsou:

Anna Velíšková, Eva Jiříková, Eva Riedel, Ilona Kolářová, Jana Míčová, Marta Nosková, Radovan Cakl, Vladimír Kemr, Zdenka Žichovská, Alena Tollarová, Anna Čípová, Božena Latýnová, Hana Rypáčková, Jiřina Votavová, Libuše Heulerová, Marie Bartošová, Marie Novotná, Alexandra Brzobohatá, Antonín Wisniowski, Dana Kolářová, Elena Valeriánová, Helena Červenková, Jaroslav Moravec, Libuše Hvězdová, Eva Mužíková, Eva Rusová, Soňa Prachfeldová a Oldřich Čepelka.

Po kontrole fotografií v tiskárně bylo nutné vyměnit zimní snímek paní Peškové, který jsme nahradili fotografií paní Libuše Hvězdové. V příloze pod článkem si můžete kalendář prohlédnout.

Na kalendáři se podíleli nejen fotografky a fotografové, ale i čtenářky a čtenáři, kteří v průběhu roku vložili na portál své básně. Ano, i kalendář na rok 2018, stejně jako ty předchozí, bude obsahovat básně našich přispěvovatelů.

Nástěnný kalendář o velikosti A2 (na výšku) bude stát 260 Kč včetně balného a poštovného. Při zasílání na Slovensko bude cena 460 Kč. Objednat lze libovolný počet kusů, a to nejpozději do 10. prosince 2017. V případě pozdější objednávky již nemůžeme zaručit dodání do Vánoc.

Kalendář si můžete objednat zde: https://www.i60.cz/shop/

 

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie
Ke stažení
final.pdf

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.