O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 2.část
Foto: autor

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 2.část

30. 11. 2017

Aneb "Pověz mi, zrcadlo ... "

Vážení čtenáři, po delší době, vlastně po celém roce, dnes pokračuji v polemice s autorkou článku, který nazvala „Proč jsou muži šťastnější“. V 1.části zde: https://www.i60.cz/clanek/detail/16141/o-zenach-a-muzich-kdo-a-kdy-je-stastnejsi-1-cast  jsme se zabývali okolnostmi okolo svatby, dnes přejdeme nejprve na to podstatné v životě žen a tím je samozřejmě správná odpověď zrcadla na tuto choulostivou otázku. Spravedlivě musím ale přiznat, že když jsem měl v koupelně na zrcadle samolepícími písmeny napsáno „SNĚHURKA JE KRÁSNĚJŠÍ“, tak mi to u všech dámských návštěv prošlo bez úrazu.

Vložené obrázky očísluji, abyste se na ně mohli snáze odvolat, pokud se budete chtít připojit svým názorem. A to by mne moc potěšilo. V příštím pokračování se budu zabývat vráskami u mužů i žen.

Muži si musí holit jen obličej
Co je chlupaté, to je hezké. Nebo je vám sympatičtější had, slimák a komár než jezevčík, krteček a čmelák? Všechna domácí zvířátka rádi hladíme po srsti a ženy po vláskách. Hlazení po pleši příjemné není. Holení ženy na intimních místech může v očích řady mužů zbytečně snižovat její sexappeal.
Mohou si vybrat, jestli chtějí nebo nechtějí nosit knír
O tom dost často rozhoduje právě partnerka. U trvalejšího vztahu vždy.
Každá věc na obličeji má svou původní barvu
To jste nikdy, milá dámo, neviděla červené nosy starších opilců? A šedivé vousy i u abstinentů? Ženy naopak hezké přírodní barvy na obličeji někdy mění v něco podivného. Ale nikdo jim do toho nemluví a je to společensky přijatelné.


To bych rád věděl, jak by reagovalo mé okolí, kdybych si tímto způsobem také upravil fasádu. Pokud bych nebyl indián na válečné stezce. Asi bych to měl někdy zkusit, jenže nevím kde se k tomu dají zakoupit fasádní barvy a různé pracovní nářadí. Sice existuje „Škola líčení“, tam by se mi ale nechtělo.


Ale ani méně výstřední pojetí si muž nemůže dovolit, pokud o něm není obecně známo, že je gay. Navíc pochybuji, že by některý muž obětoval na výzdobu očí asi 2 hodiny svého času.


Blíží se doba, kdy si budou ženy měnit i barvu očních čoček, aby nám nezevšedněly. Anebo, aby je prostě sladily s barvou oblečení nebo módních doplňků.


Další podivností je u žen tetování a malování na tělo i na obličej.

Takže třeba, co sleduje žena tím, když má na zádech obraz jiné ženy? Chce tím snad naznačit, že je lesbička?


Toto je jen slabá náhrada, zřejmě u dívky, která má přísné rodiče.


Ale zde naopak. Slečna je už plnoletá a tak si to odepírání může vynahradit. Dokonce se tak i pohybuje na veřejnosti – a to je „bomba“. Oceňuji její smysl pro humor.


A konečně obrázek, který se mi líbí nejvíc. Objevil jsem jej u článku s názvem „A co muži, mají si kde hrát?“ (Autor „Chechtavej tygr“, magazín „Neviditelný pes“) a pak ještě v řadě jiných webu, takže zdaleka nejsem sám obdivovatelem tohoto nápadu. Já bych tam ovšem posadil staršího muže a článek bych nazval „Třetí míza“.


Pokud by některá dáma z našich íčkařek chtěla tímto způsobem potěšit svého partnera, mám pro ni dobrou zprávu. Stačí na internetu vyhledat nejbližší termín tohoto nebo podobného semináře. Je to „prožitkový“ seminář!

Ale rozhodně nám potom vložte na i60 ukázky svého výtvarného umění!

Závěrem to opět zkusím s úsměvem. Vracím se tedy ke Sněhurce a to vzpomínkou na upravenou verzi pohádky v podání Ivana Mládka, včetně hezké písničky, zazpívejte si s námi.  

 

 

 

 

 

 




Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%