Co mu dát k Vánocům? Co třeba aku nářadí?
Ilustrační foto: pixabay.com

Co mu dát k Vánocům? Co třeba aku nářadí?

5. 12. 2017

Každý rok se stále vrací ten samý problém. Blíží se Vánoce. Nechávat nakupování dárků na poslední chvíli je silně stresující a nekoresponduje to s myšlenkou svátků klidu a míru. Takže kdo vyrazí na nákupy včas, udělá určitě lépe. No jo, jenomže je tu jeden velký problém. Co komu dát k Vánocům? Vymyslet vždy originální dárky, které by druhé potěšily, je opravdu umění. Přesto se o to každý rok pokoušíme.

Kde hledat?

Vůbec nejtěžší disciplínou je určitě výběr vhodného dárku pro partnera. Zvláště pokud jste spolu už mnoho let, je výběr velmi omezený. Ponožky dostal už třikrát, pyžamo zrovna minulý rok. Co teď? Zkuste mu vybrat něco, co ještě nemá a dostání takového předmětu ho překvapí a potěší zároveň. Prohlédněte si e-shop Schipro!

Co koupit?

Schipro je kvalitní český e-shop s nářadím. Porozhlédněte se po domácnosti, co vašemu partnerovi chybí. Zrovna nářadí si muži příliš často sami nekupují, o to radši jsou, když ho mohou od někoho dostat. Je váš manžel kutil? Potom bude u stromečku doslova skákat radostí. Raději kouká na televizi, než aby přivrtal tu poličku, která už leží v kuchyni druhý týden? V takovém případě půjde o takové jemné pošťouchnutí k tomu, aby doma občas pomohl. Určitě váš symbolický dárek pochopí a zlepší se. Možná sice takový dojem občas nemáme, ale to my jsme ty hlavní poklady, jež si musí muži doma hýčkat. 

Pro kutily

Velmi široký výběr máte v sekci aku nářadí. Zde se budete rozhodovat mezi bruskami, pilami nebo vysavači. K ženskému překvapení existuje i aku šroubovák. Všechno tohle je sice hezké, ovšem jak se má žena v takovém sortimentu vyznat? Naštěstí nápověd lze využít hned několik. Třeba se zkuste rozhodnout podle značky. Obzvlášť značky Makita a Bosch jsou jedničky na trhu, jež mají dlouhodobou kvalitou a jsou sázkou na jistotu.

Mezi nejlepší dárky rozhodně patří vrtačka Makita. Nyní se nebude moci nikdy vymlouvat, že přeci tu poličku nemá čím přivrtat, že ta stará vrtačka se akorát protáčí.

Podle čeho dále vybírat?

Další možností, jak si pomoci při výběru nářadí, je samotná komunikace se Schipro. E-shop je vyhlášený skvělou schopností poradit po telefonu či jinak všem nerozhodným zákaznicím. Operátoři na linkách jsou na telefonáty ohledně dárků zvyklí, žádný dotaz pro ně není hloupý. Rádi vám poradí naprosto se vším. Koupit určitý předmět totiž většinou nestačí, k němu je potřeba dokoupit potřebné příslušenství. Nemusíte se zkrátka stydět za jakoukoli otázku. Právě proto Schipro naleznete tak dobře hodnocené ve všech srovnávačích. Spokojení zákazníci rádi podpoří obchod, který jim pomohl vybrat kvalitní zboží, a doporučí ho všem ostatním zákazníkům.

Není třeba utrácet majlant!

Poslední kritérium je cena. Vánoční dárky mají být od srdce, na cenovku se nemá koukat, to ale vysvětlujte svému kontu na konci měsíce. Neutrácet bezhlavě je zcela běžné a půjčovat si na dárky opravdu není normální. Proto se vůbec nemusíte stydět, když věnovaná vrtačka místo pěti tisíc stála jen dva. Schipro vám vše velmi usnadňuje. Jde totiž o dlouhodobě nejlevnější obchod s nářadím v České republice. Raději než na propagaci totiž sází na spokojené zákazníky. Pokud je zboží na skladě, dostanete ho do 24 hodin. K tomu si připočtěte nízkou cenu a odborníky, kteří jsou neustále na telefonu. Nyní už vám je jasné, proč jste dosud tento skvělý e-shop neznala.

Máte vybráno?

Tak co, už se s nakupováním dárků méně stresujete? Nebo stále ještě tápete? V tom případě si řekněte, co váš partner nejvíce využije. Doma nejspíše již zmiňovanou vrtačku, jestli ovšem jezdíte na chalupu, velmi ocení produkty pro práci venku, jedním z nich je například bruska Makita. Výběr je jen na vás!

 

drill-444493_1920.jpg

vánoční dárky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.