Pořiďte si elektrokolo. Zde je nabídka určená exkluzivně pro čtenáře portálu i60!
FOTO: ekolo.cz

Pořiďte si elektrokolo. Zde je nabídka určená exkluzivně pro čtenáře portálu i60!

7. 12. 2017

Mnozí z vás jistě sledovali naši akci ekolo Senior Tour, kdy se skupina seniorů vydala z Prahy do Olomouce na elektrokolech. Společnost ekolo.cz, která byla partnerem akce, nyní připravila pro čtenáře portálu i60 exkluzivní vánoční nabídku.

Elektrokola jsou ideální právě pro cyklisty vyššího věku. Proč se trápit v kopci a nechat se předjíždět nějakým třicetiletým "cucákem"? Díky elektrickému pohonu můžete ujet nejen dlouhé vzdálenosti, ale i vyjet strmé kopce, které by vám už mohly dělat potíže. Kdo elektrokolo vyzkoušel, ví, že přináší opravdový požitek z jízdy. S elektrokolem se můžete směle vydat i do náročnějšího terénu se svými vnoučaty, anebo používat kolo jako dopravní prostředek na nákupy ve městě.

Elektrokola AGOGS jsou vyráběna přímo ve společnosti ekolo.cz a je možné je servisovat po celém území České republiky. Elektrokola této značky jsou několikanásobnými vítězi spotřebitelských testů organizovaných německou agenturou ExtraEnergy a prodávají se nejen v Evropě, ale i v USA.

A jaká kola jsou v nabídce?

 agogs-uphill-woman-2016.jpg

AGOGS Uphill Woman

Dámské horské elektrokolo Agogs Uphill eMTB Woman má robustní hliníkový rám typu "trapez" v bílém lakování s grafikou v tónech růžovo-fialové, s nízkou hmotností. Modely Uphill disponují na trhu stále unikátní 48V technologií pohonu, která zaručuje vysoký výkon v terénu.

Uphill MTB Woman nabízí unikátní systém řízení a to díky přesnému torznímu sensoru ve středovém složení, který během jízdy neustále snímá tlak nohou jezdce nezávisle na levou i pravou kliku (pedál). Tím se přesnost dávkování elektrické síly stávající systémy se středovým motorem (např. Bosch nebo Panasonic), avšak se zachováním všech výhod motoru v zadním náboji (bez ztráty energie na převodu, znatelně vyšší účinnost motoru v terénu, žádné problémy s živostností řetězu a přehazovačky).  

Nový - modře podsvícený, vodotěsný, multifunkční displej umožní jezdci vybrat si jednu ze šesti úrovní asistence, stejně tak ukáže detailní informace o rychlosti, ujetých kilometrech, aktuálním výkonu motoru, stavu nabití baterie, atd.. Ovládání displeje je zcela regonomické, bez nutnosti pustit řidítka. Displej má také funkci PIN-lock, která ochrání elektrokolo před zloději. 

Úroveň pomoci a typ terénu mohou ovlivnit dojezd, který je typicky od 60 do 120 kilometrů (použity jsou lithiové cylindrické články značky SONY Hi-Power Konion s kapacitou 430Wh, připadně XL baterie s kapacitou 560Wh). Součástí elektrokola je lehká cestovní rychlo-nabíječka (pouze 58 dkg), se kterou můžete nabít až 50 % kapacity baterie již za méně než 60 minut. Kompletní informace o tomto elektrokole najdete na tomto místě.

Cena tohoto elektrokola je 43 990 Kč, pro čtenáře portálu i60 činí cena 39 590 Kč! Cena platí do 15.12.2018. Objednat elektrokolo můžete v našem shopu zde. Po objednávce se vám ozve obchodník ze společnosti ekolo.cz.

agogs-uphill-tour.jpg

 AGOGS Uphill Tour

Uphill Tour je značkové elektrokolo stojící na pomezí terénního MTB a cestovního trekového e-kola.  V terénu i na silnici je jako doma.  Uphill Tour vyrábí česká firma ekolo.cz již od roku 2011 a toto je již 4. generace tohoto modelu, vylepšená o mnoho nových prvků. Ohromující výkon motoru až 800W jej předurčují ke zdolání každého kopce, ale speciální pláště s hladkým středem a velmi přesný snímač šlapání z něj dělají perfektního společníka pro dlouhé trasy na silnici. 

Pro cestování je Uphill Tour náležitě vybaven - kompletní osvětlení s funkcí automatického svícení, kožená držadla, nosič do 25kg, tác s prevencí spadnutí řetězu, širší pohodlné odpružené sedlo nebo reflexní ABS blatníky.  

Toto elektrokolo je prostě ideální pro dlouhé výlety a cesty "na těžko" ale i pro každodenní jízdu do práce po městě po silnicích plných výmolů (s asistencí zamykatelné odpružené vidlice SR SUNTOUR NEX), nebo i mimo silnice i v těžkém terénu.

Výkon je královský! Zvolená 48V technologie pomůže zvládnout jakýkoliv kopec na Vaší cestě. Můžete vybrat mezi režimem cestovním - s nominálním výkonem 250W a nebo funkcí offroad s výkonem <350W. V offroad módu i 160 kg jezdec na tomto ekole vyjede do 18% stoupání. Kompletní informace o tomto elektrokole najdete na tomto místě.

Cena tohoto elektrokola je 46 990 Kč, pro čtenáře portálu i60 činí cena 42 290 Kč! Cena platí do 15.12.2018. Objednat elektrokolo můžete v našem shopu zde. Po objednávce se vám ozve obchodník ze společnosti ekolo.cz.

 agogs-cityliner-class-1.jpg

 

AGOGS CityLiner Class

Nízko-nástupové elektrokolo pro ženy i muže AGOGS CityLiner "Class", představuje nekompromisní kvalitu, výkon a design. Stále však za velmi atraktivní cenu ve srovnání s konkurenčními značkami elektrických kol v této třídě. 

CityLiner Class je  stvořen pro vzpřímenou jízdu po městě, ale díky uzamykatelné vidlici RST Neon s nastavitelným přepětím pružiny a plynule nastavitelným odpružením sedlovky je dobře použitelné i na výlety po horších cestách jako trekingové elektrokolo.  

Nová konstrukce robustního hliníkového rámu se zesílenými nosnými částmi a inovovaný elektromotor se špičkovým výkonem 500W umožnil zvýšit reálnou nosnost elektrokola až na 125 kg při zachování průměrného reálného dojezdu s nejvyšší asistencí 65 km (maximální dojezd s nižší volbou asistence v mírně zvlněném terénu je okolo 100 km). 

Baterie modelu Class je tvořena Lithium-ion články Panasonic s kapacitou 400Wh (11Ah) nebo až 600Wh (16Ah), které se vyznačují vysokým výkonem v zátěži a obdivuhodnou životností, která činí přibližně 25 tisíc ujetých kilometrů. Kompletní informace o tomto elektrokole najdete na tomto místě.

Cena tohoto elektrokola je 36 990 Kč, pro čtenáře portálu i60 činí cena 35 140 Kč! Cena platí do 15.12.2018. Objednat elektrokolo můžete v našem shopu zde. Po objednávce se vám ozve obchodník ze společnosti ekolo.cz.

ekolo nákupy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%