Finta zvaná kouzlo detailu
Ilustrační foto: pinterest.com

Finta zvaná kouzlo detailu

27. 12. 2017

Jedna jediná zdánlivě nepodstatná věc může z obyčejného oblečení udělat neobyčejné. Stačí vsadit na jednu zajímavou věc, ať už jsou to náušnice, náhrdelník, šála či brož. To je kouzlo detailu.

Všimněme si, že některé ženy stále nakupují další oblečení, přesto pak mnohdy působí méně výrazně a zajímavě než ty, které nosí většinou hladký jednobarevný svetřík či košili. Mnohdy totiž ty ženy s méně vybaveným šatníkem sázejí na doplňky. A v tom spočívá jejich úspěch.

Málokdo si totiž všímá, zda má dáma na každém výletu do kavárny či do divadla nové šaty nebo stále stejné, jen je rafinovaně mění pomocí doplňků. Paradoxně právě ženy, které si nemohou dovolit za oblečení utrácet spoustu peněz, často bývají takzvaně lépe oblečené než ty, které svršky hromadí. Samozřejmě to není pravidlem, ale přiznejme si, že se stává, že se díváme na nějakou slečnu či paní a říkáme si: Čím to je, že vždy vypadá tak dobře, přestože vlastně nosí pořád černé sako a bílé tričko. A přesto je pokaždé jiná. Jak je to možné? Často je to proto, že dotyčná má doma sice jen pár základních kousků oblečení, ale zásuvky plné šátků, šálů, výrazných šperků. Nemysleme si, že vyšší věk vylučuje nošení výrazných doplňků. Je to právě naopak. Starším dámám výrazný detail  zpravidla velmi sluší.

Zkrátka, tady je malá inspirace dokazující, že jedna jediná věc může ze zdánlivě obyčejného oblečení vytvořit outfit hodný filmové hvězdy. Možná, že nějakou takovou výraznou věc máme někde v šuplíku, ve kterých se často nacházejí za dlouhé roky nasbírané zapomenuté poklady v podobě různé bižuterie či šátků. Tak prohledat zásuvky, dámy.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.