Povánoční výprodeje začínají. A to i v segmentu zahradní techniky a bazénů!
FOTO: Mountfield

Povánoční výprodeje začínají. A to i v segmentu zahradní techniky a bazénů!

2. 1. 2018

Nabušená sekačka, sestava krásného zahradního nábytku z tropického teakového dřeva, plynový gril nebo dokonce parádní zahradní bazén a to vše jen za 1/3 ceny? Tak to je nyní realita!

A k tomu všemu ještě další neuvěřitelné slevy ve velkém povánočním výprodeji, který právě začal ve všech prodejnách Mountfield.  

Nabízí se tedy skvělá příležitost rychle se podívat kde co na zahradě nebo kolem domu chybí a co budete hned na jaře nebo během léta potřebovat. Nejen na práci, ale také k odpočinku. A pořídit si vše ve velkém povánočním výprodeji. Stačí zajet do kterékoliv z 56 prodejen Mountfield, které jsou otevřeny denně včetně sobot a nedělí nebo se kdykoliv podívat a na e-shop na www.mountfield.cz.  

Velký povánoční výprodej se vztahuje na celý sortiment. Za pouhou 1/3 ceny je v akci 728 výrobků a další neuvěřitelné slevy jsou na všechny ostatní produkty. Čeká na vás ohromný výběr zahradního nábytku (95 prvků), zahradních sekaček a traktorů nebo řetězových pil, křovinořezů, štípaček, elektrického dílenského nářadí (49 druhů), grilů (27 modelů), saun, vířivek, kompletní sortiment bazénů, a to od těch nejluxusnějších až po malé nadzemní typy a další sortiment. Do vánoční akce jsou zahrnuty i všechny novinky roku 2017, tedy například digitální elektrická udírna Char-Broil, infrasauna Ruby nebo finská sauna Freya.

sekacka_MTF4820PDBW_akcni.jpg

Benzinová sekačka MTF 4820 PD BW

 

Například benzinové sekačky se dají teď ve velkém povánočním výprodeji v Mountfieldu pořídit už od 3 590 Kč. Na snímku skvěle vybavený benzinový model s pojezdem a velkými koly MTF 4820 PD BW, za který nyní zaplatíte jen 9 970 Kč.

Azuro_Vario_kruh.jpg

Kruhový bazén Azuro Vario

 

Do velkého výprodeje za třetinu jsou zařazeny také všechny bazény.  Třeba oblíbené rodinné bazény Azuro Vario, u nichž si můžete vybrat vedle tvaru (kruh, ovál) a velikosti i některou ze čtyř vnitřních fólií – a tím si určit konečný vzhled bazénu. V povánočním výprodeji vyjde těleso tohoto bazénu s průměrem 3,6 m jen za pouhých 3 083 Kč.

Teak_foto.png

Sesstava teak.png

Sestava z teakového dřeva

 

A co teprve úžasná nabídka teakového nábytku. Stoly, křesla, lavice, lehátka vše za pouhou 1/3. A k tomu v nabídce najdete i zahradní nábytek z dalších oblíbených materiálů, ke kterým patří  eukalyptus, ratan, hliník a tahokov. Opět s neuvěřitelnými slevami. Na obrázku prvotřídní teakové křeslo Kingston, které je jen za třetinovou cenu, tedy pouhých 2 475 Kč.

Heikki.jpg

Finská sauna Heikki

 

V povánočním velkém výprodeji najdete i jednu z nejoblíbenějších finských saun Heikki, také za třetinu ceny. Saunování v ní prospěje nejen vašemu zdraví, ale pohladí po vánočním shonu vaši duši. V prostorově úsporném modelu ze severského smrku (lavice z bezsukové osiky) se mohou pohodlně saunovat i 2 osoby. Lze si ji vybavit úspornými kamny 3,6 kW (na 230 V).  S neuvěřitelnou povánoční slevou vás tato sauna přijde jen na 18 997 Kč.

gril_Imperial.jpg

 

A v povánoční akci si můžete pořídit i ty nejlepší grily. Například i jeden z nejžádanějších amerických grilů  Char-Broil Imperial s unikátním TRU-infrared systémem, s 3 hořáky a 1 boční plotýnkou na ohřívání, mnoha funkcemi a vychytávkami je jen za pouhou třetinu (8 240 Kč). Tak neváhejte a rychle nakupujte a klidně i na e-shopu www.mountfield.cz.

 

Mountfield
Hodnocení:
(1.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%